Meblolux

Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Czerwony Dwór

NIERZETELNA FIRMA (1) W zeszłym roku, została zamówiona kuchnia, 4 miesiące nie szło się... Niezadowolony klient Meble pokojowe (3) Zamówiłem komodę z nadstawką , biurko i regał na giełdzie w Pruszczu Gdańskim... Roman nie kupuj na targowisku przymoze meblolux (1) nie polecam! część mebli przywiezli a żę biurka nie zrobili poinformowali w... ola
Nieterminowo, niezgodne i uszkodzone (1) Opóźnienie o którym nie powiadomili, przywieźli wykonane niezgodnie z... Ewa ja jestem zadowolona (1) witam , może i z terminem poślizg u mnie 2 dni(zadzwoniła Pani i przeprosiła... sylcia MEBLOLUX (1) Porażka.Zero szacunku do klienta .Terminy nie dotrzymane.Ciągle jakieś... ata Mało rzetelna firma (1) 7.05 na rynku na Przymorzu zamówiliśmy sofę-narożnik, meble kuchenne i łóżko... Koliberek MEBLOLUX należy omijać szerokim łukiem (1) 7.04.2016r. złożyłem wizytę w stoisku firmy MEBLOLUX na Przymorzu (Zielony... Roman Re: Nie kupuj na Targowisku Przymorze (1) ja zamówiłem meble u pana piotra i wszystko było ok.ogólnie jestem zadowolony... paweł Dramat!!! (1) Ta firma to koszmar, radzę unikać z nimi jakichkolwiek kontaktów. Kuchnia... Kasia nie polecam brak słów (1) Przede wszystkim brak profesjonalizmu,panowie montażyści brak słów dużo... Magda jestem zadowolona-Meblolux (1) Przedmiotem transakcji była kanapa, którą wybrałam na giełdzie w Pruszczu... roro A ja jestem bardzo zadowolona... (1) Zamówiłam segment , kanapę , pufo-fotel i stolik kawowy pod kolor segmentu .... Joanna Zwykła komoda (1) zamówiłam komodę ,dostawa w drodze jedzie do mnie od soboty kończy mi się... poszkodowana BRAK SZACUNKU DO KLIENTA (1) Nie zrobili na czas, dowozili kilka dni, a jak dowieźli po kilkunastu... Jaro zestaw wypoczynkowy (1) Ja też niestety zakupiłam meble a dokładnie mówiąc komplet wypoczynkowy na... Ola NIE POLECAM!!! (1) Miesiąc temu zamówiliśmy kanapę wraz z pufą. Kanapa dotarła, natomiast pufa... Maja Zabudowa na wymiar (2) Wykonene z wyprzedzeniem, zamontowano doskonale Artur Półtorak Ania - opinia (2) W sklepie na ul. Chłopskiej w Gdańsku wydrukowali na wizytówce mój prywatny... Ania meble kuchenne (1) Kupione meble kuchenne posiadają wiele niedociągnięć. Na reklamację szafki... Janusz