Mechanik Grzegorz

Panie Grzegorzu będę wdzięczny by Pan oraz Pana małżonka ograniczyli prędkość do dozwolonej . Po poziomki jodlowiej i księżycowej mam wrażenie ze urządziliście sobie tor wyścigowy , sami są państwo rodzicami i prosimy o wyobraźnie w stosunku do innych . To już naprawdę jest niebezpieczne . Za wami idzie siwy dym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

panstwo, chamstwo chyba. pisac: szanowni chamstwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Mechanik Grzegorz

Jeżeli ma Pan/Pani jakiś problem to proszę najpierw zwrócić się osobiście A nie od razu wylewać swoje żale publicznie. Z treści wynika że jesteśmy sąsiadami i takie sprawy powinno się osobiście wyjaśniać A nie anonimowo w Internecie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wstyd ze trzeba zwracać uwagę . T są sprawy oczywiste i każdy powinien ich przestrzegać . Za kierownica siedzą dorośli ludzie , każdemu się wydaje ze jest mistrzem kierownicy ale niestety nawet najlepszy potrafi się wyłożyć . Inoal sześć jak tyczy to jego osoby ale często obrywają piesi , Indie pojazdy . Cóż każda wioska ma swojego króla szos
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ważne jest to jak jeżdzę, ale w jaki sposób ktoś zwrócił uwagę. Żyjemy w dziwnych czasach. A wystarczyło by zwykłe "przepraszam, zwolnię".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie że dziwne jest pisanie w Internecie A nie podejście i porozmawianie osobiście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla mnie zwracanie uwagi dorosłej osobie to jest jak płaski w polik . Tez wolałbym tu napisać . Właśnie żyjemy w dziwnych czas zwróciłeś uwagę to ja ci teraz pokarze . Tak to bywa wiec pewnie forma anonimowości jest lepsza . Mieszkam na księżycowej i to już przechodź pojęcie z tymi autami i prędkościami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Jeżeli ma Pan/Pani jakiś problem.." tak powiedziała Pani Żona...haha czyli problem to ma KTOŚ
...no litości
no w sumie to prawda bo kierowca piachem spod własnych kół raczej nie oberwie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie sami przyznajecie tutaj, że łatwiej napisać w internecie niż powiedzieć osobiście. Żal mi takich ludzi. Pewnie mają też problemy w funkcjonowaniu w otaczającym ich świecie. Państwu "mechaników" zazdroszczę sąsiadów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???