konkretna i fachowa pomoc, miła obsługa (1) Chciałabym podzielić się opinią dla tego miejsca. Od dawna walczę z... Monika Markewicz Polecam innym, (1) Byłam na zabiegu na ciało - jestem bardzo zadowolona, przyjde na kolejne... Asia W. gorąco polecam (1) Polecam - wyszłam zrelaksowana i bardzo zadowolona z efektu wizyty :)... marta
jestem na TAK (1) Jestem na TAK...fajne i fachowe dziewczyny... miło i przyjemnie... ralaks i... Olga a Gdańska agda - opinia (1) Leczę blizny po trądziku od lat i dopiero teraz widzę efekty. Zabiegi... agda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z usług doktor Kobylińskiej. Ja i moja dziewczyna... michał POLECAM (1) Polecam gorąco miła obsługa fachowe doradztwo i pełen profesjonalizm. Gosia Super polecam gorąco (3) Zafiro-termo lifting twarzy jak dla mnie rewelacja, od razu widać efekty,... ja to ja ;-) Jestem zachwycona! (1) Mam problemy ze stopami- wrastające paznokcie, modzele itp. Pani Monika... Aga botox + juve usta POLECAM ! (1) Witam, skorzystałam z botoxu + powiekszanie ust ! Rewelacja, super... Marzena super!!! gorąco polecam!!!! (1) skorzystałam z kilku usług w tym laser - rzeczywiście świetne efekty, skóra... Aleksandra Mam pytanie (2) Wczoraj miałam wykonany zabieg laserowy usunięcia brodawki (pieprzyka).... Joanna Super efekt- tak (2) Szanowne Pani zanim skorzystałam z wizyty u dok. Pernaka korzystałam z innych... EWELINA polecam, (1) Byłam na zabiegu na cialo-jestem zadowolona,wróce tu na pewno. Fajny gabinet,... Marysia Oczywiście, że polecam :))) (1) - Wspaniała i fachowa obsługa, - Oferta dla każdego-zabiegi odmładzające i... AgataZborska Gorąco Polecam!!!!!!! (1) Witam, POLECAM !!!!!!!! Wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Byłam na pierwszym... Dorota Sargalska NAPRAWDĘ POLECAM (1) Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim. Dorota Laskowska Eureka!!! (1) Szukała, szukałam...i znalazłam! Moje Drogie, a nawet moi Drodzy polecam z... Krysia Cudownie! (1) Fantastyczna obsługa, świetne zabiegi. Polecam wszystkim wymagającym. Magdalena D. Polecam dr Izabelę kobylińską w zabiegach odmładzania (1) Jestem stałą klinetką Pani Doktor, szczególnie polecam paniom zabiegi; botox... Agata