Nati - ocena (1) Świetny kurs. Omówiona pierwsza pomoc przy wszelkiego rodzaju urazach i... Nati JŁ - ocena (1) Przeszedłem kurs pierwszej pomocy u nich. Bardzo profesjonalny i informatywny... Mikołaj Mucha - ocena (1) Super kurs. Bardzo pozytywni ludzie Mikołaj Mucha
Nina - ocena (1) Mega fajnie było, wiele się nauczyłam!!!! Nina Maria - ocena (1) Świetnie się bawiłam i wiele się dowiedziałam. Rzetelna wiedza przekazana w... Maria Ola - ocena (1) Profesjonalnie przeprowadzone szkolenie. Polecam Ola Oliver S - ocena (1) Świetne szkolenie, polecam każdemu chcącemu nauczyć się pierwszej pomocy i... Oliver S Kamil - ocena (1) Super kurs, wyjaśnione co trzeba robić w sympatyczny i przyjemny sposób. Kamil Roch - ocena (1) Pełen profesjonalizm i ciekawa forma. Dużo praktycznych ćwiczeń na fantomach... Roch Roksana Rompa - ocena (1) brałam udział w kursie, bardzo polecam!! Roksana Rompa Oskar - ocena (1) Mega kurs, naprawdę można dużo się nauczyć. Nowoczesna aktualna wiedza, Pan... Oskar Lena - ocena (1) Świetny kurs, bardzo wiele wiedzy przekazanej w ciekawy sposób! Bardzo polecam Lena Andrzej Bansleben - ocena (1) Wspaniałe!! Super kurs, profesjonalni instruktorzy. Dobra zabawa. Andrzej Bansleben Jacek - ocena (1) Super szkolenie Jacek Eliza - ocena (1) Rewelacyjne szkolenie! Mimo wakacyjnego luzu to aż chciało się ćwiczyć na... Eliza Ana - ocena (1) Super, najlepsze szkolenie z pierwszej pomocy na jakim byłam. Ana Tymon Baranek - ocena (1) Instruktorzy bardzo pomocni, nauczyłem się dużo! Tymon Baranek Miron Kowalik - ocena (1) Szkolenia profesjonalne, prawdziwi pasjonaci. Polecam Miron Kowalik Nel Klonowska - ocena (1) Super szkolenie, dużo się nauczyłam, dużo praktyki :) Nel Klonowska Edward Bamuła - ocena (1) świetne szkolenie, polecam! Edward Bamuła