Renia - ocena (1) W serwisie szybko poradzono sobie z niedziałającym portem USB. Przy okazji... Renia Adam Zuber - ocena (1) Bardzo rzetelny serwis! Oddałem laptopa z problemem z uruchamianiem systemu... Adam Zuber Karol Nadulski - ocena (1) Serwis bardzo szybko zdiagnozował problem z laptopem, który nie chciał się... Karol Nadulski
Irek starówka - ocena (1) Dzisiaj miałem okazję skorzystać z oferty wymiany matrycy. Po wcześniejszych... Irek starówka Urszula - ocena (1) Do naprawienia miałam zawiasy w laptopie Dell. Do Pana Piotra zadzwoniłam w... Urszula Paweł - ocena (1) Polecam serdecznie, fachowców w tych czasach ze świecą szukać, ale jak widać... Paweł Patrycja - ocena (1) Polecam, skorzystałam z usług wymiany klawiatury oraz konserwacji układu... Patrycja Agnieszka - ocena (1) Korzystałam z usługi doboru i wymiany matrycy do laptopa Dell. Spotkałam się... Agnieszka Ryszard - ocena (1) Profesjonalna i bardzo komunikatywna obsługa, do tego szybki serwis a... Ryszard Robert - ocena (1) Świetny serwis. Uprzejma i kompetentna obsługa, regularne informowanie o... Robert Adrian - ocena (1) Potrzebowałem szybkiej pomocy z laptopem po zalaniu. Serwis wybrałem z uwagi... Adrian Renata W. - ocena (1) Odzyskiwanie danych z dysku twardego powiodło się, mogę z czystym sumieniem... Renata W. Jola - ocena (1) Profesjonalne usługi na wysokim poziomie. Jola Yamaha R1 - ocena (1) Firma zdecydowanie warta polecenia! Fachowość, szybkość, uprzejmość -... Yamaha R1 Agnieszka Bartnikowska - ocena (1) Opinie mówią same za siebie, kontakt świetny i uczciwe podejście, po wstępnej... Agnieszka Bartnikowska Daniel - ocena (1) Fachowa i ekspresowa obsługa. Cały proces odzyskania danych z niewykrywanego... Daniel Potocki Robert - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wzorowa komunikacja , wszystko wyceniono w sposób... Potocki Robert Angelika Kubicka - ocena (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przystępne ceny, obsługa na najwyższym... Angelika Kubicka Wanda - ocena (1) Trafiłam z polecenia i tak jak osoba która mi polecała jestem zachwycona... Wanda Bartosz M. - ocena (1) Serwis na wysokim poziomie. Rzetelny i rzeczowy serwisant. Bardzo dobry... Bartosz M.