Makijaż permanentny brwi (5) Hej :)Makijaż permanentny brwi-kogo polecacie,najlepiej w Gdańsku lub w... Megan30 nnt. koraliki do sutasz'u w 3miescie gdzie? (2) czy jest ktoś zorientowany gdzie w Trójmieście kupię koraliki do sutaszu? jogobella lumpeksy, Gdańsk (2) Gdzie w Gdańsku Głównym, okolice PKP, PKS, znajdę tanie lumpeksy z fajnymi... ronika
diverse, czy widziałyście jeszcze... (1) taką torebkę: http://www.przymierzaj.pl/marka/diverse/2090 . jeśli tak to w... Asiunia-niezalogowana Gdzie kupię? (4) Gdzie kupię włókninę najlepiej antyalergiczną? Asia zimowy plaszcz, gdzie jeszcze? (1) dziewczyny, Wy wszystko wiecie! pomozcie! czeka mnie pogrzeb w srode, czy... piegoosek Sopot - fryzjer ???? (6) Witam, gdzie w Sopocie jest porzadny salon fryzjerski ?? Taki,abym nie bala... mm Studio włosa i urody. Opinie. (1) Jak w temacie. Polecacie ten salon? przed czesaniem. Paznokcie i rzęsy w niedzielę - GDZIE??? (2) Pilnie potrzebuję przedłużyć rzęsy i dopełnić frencha (akryl) na tipsie w... Ola Szukam osoby,ktora zaprezentuje swoja działalność gosp. (1) Witam! Szukam osoby - prowadzącej własną działalność gospodarczą (może być... ania Kosmetyki PALMERS gdzie kupię ? (2) Dziewczyny gdzie mogę kupić kosmetyki dla kobiet w ciąży firmy PALMERS ?... pati80 makijaż pernamentny (3) Witam orientujecie się ie kosztuje makijaż pernamentny brwi?Możecie polecić... Iwona Kowale piercing w Gdyni ? (1) Nie wiedziałam gdzie umieścić ten wątek jak nie trafiłam to z góry... Katarzyna Lumpeksy Gdynia (7) Gdzie w Gdynii w okolicach Chyloni znajdę jakieś fajne ciucholandy?:) Z gory... Agnieszka Fryzjer (1) Czy ktoś z Was był może u fryzjera nad delikatesami Max&Xavier i podzieli... majka Geometria Perfect Hair - proszę o opinie. (7) Czy salon jest na prawdę tak dobry w swoich usługach? Którą z Pań możecie... ja polecicie jakiś dobry lakier do paznokci (6) Hej macie jaki dobry lakier do paznokci który sie nie odpryskuje. Mam dość... dziewczyna szukam dobrej fryzjerki z dojazdem do klientki (4) czy ktoś moze mi polecic fryzjerke która naprawdę umie ładnie profesjonalnie... Ola Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Pani IZA z Alternative CH Familia Przymorze? (1) Miałam do niej pójść na ścięcie, a okazuje się, że odeszła i oczywiście... KIM Powiększanie ust (2) Witam, jeśli ktoś z was powiększał usta w Trójmieście to proszę o opinie,... Marinka