Żele do paznokci Gdańsk (1) Drogie Panie gdzie w Gdańsku można kupić żele do paznokci? Wiem o... Ja szukam dobrej fryzjerki Gdynia (5) czy ktos z Gdyni mógłby mi polecic dobrą fryzjerkę?po ostatnich... forumka Fajny fryzjer witomino lub dąbrowa (3) Macie kogoś sprawdzonego, kogoś do polecenia? Dred
Makijaż dzienny Orunia/Ujeścisko/Chełm (2) Cześć dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi z czystym sumieniem polecić... Asia Fryzjer Gdańsk ul. Piastowska - falowiec ? (4) Czy ktoś słyszał o nowym salonie fryzjerskim na piastowskiej w gdańsku ?... o_la vacu power (6) Czy ktoś może korzystał z tego urządzenia?Interesują mnie efekty i cena oraz... Aga Chce schudnąć po zimie jest ktoś chetny??? (3) Dziewczyny jest pewnie wiele was które po zimie maja jakies zbędne kilogramy... Ggossiunniaa dziewczyny gdzie dostać buty McArthura? (7) dziewczyny jak w temacie mam pytanie - czy poza Fashion House można w... mmm sprawdzona depilatorka w gdańsku (14) Cześć, czy znacie może jakąś panią kosmetyczkę która depiluje woskiem? byłam... m_s Liposukcja ultradźwiękowa (1) Dziewczyny czy któraś z Was korzystała z tego zabiegu? Czy przyniósł... Asia Kosmetyczka / Wizażystka nietypowa usługa (7) Witam :) Poszukuję kosmetyczki lub wizażystki w okolicy miejscowości Kowale,... Poszukuję Dobry fryzjer Gdynia? (4) J/w jakiego fryzjera polecacie na dobre ścięcie? Będę wdzięczna za pomoc :) sabinaub Szukam FRYZJERKI z Gdyni ;) (7) Witam wszystkie Pani ;) Szuka dobrej fryzjerki/fryzjera i niedrogiej, z... kamiii Czyszczenie butów z zamszu (8) Witam! W zeszłą zimę kupiłam sobie takie oto buciki -... katarzyna n. KOSMETYCZKA 7 HEAVEN SOPOT - proszę o opinie. (1) Czy ktoś korzystał z usług kosmetyczki która tam pracuje? Chcę zrobić... Wiola Buty Kornacki- opinie (6) hej, poszukuję opini o tych butach, zdaje mi się, ze to są typowo... Mama laserowe zamykanie naczynek (7) Chodzi mi o nogi. Czy ten zabieg mozna wykonywac latem? Bo po laserze jakis... mamaalanka Medycyna estetyczna, gdzie? (5) Znacie moze jakis osrodek medycyny estetycznej czy plastycznej gdzie mozna... Zabie usta :) jakie zabiegi na twarz dla mam karmiących? (3) czy ktoś moze mi udzielić porady na jakie zabiegi mogłabym się udać?mam 30... forumka salon Aurum (15) Wiecie może, co się stało z tym salonem? I gdzie aktualnie pracuje p. Asia,... mijam