salsa Gdańsk górna Orunia (4) jest gdzieś nauka tańca na w/w osiedlu w Gdańsku? Kaja Neostrata, HQ Skin Lightening Gel (6) Czy któraś z Was stosowała ten krem?Gdzie dostane go w sklepach stacjonarnych ? emka do fryzjerek na swojej działalności (20) Słyszałyście o obowiązku wprowadzenia kas fiskalnych? Podobno najpóźniej od... baba
przygody u fryzjera (12) dziewczyny za każdym razem jak ide do fryzjerki to ta mi cos spierniczy od... bateria gdzie oddac odzież używaną? (6) gdzie oddac odzież używaną? Mieszkam na Gdańskiej starówce. ania lumpeksy (6) hej! mieszkam w Gdańsku od niedawna,gdzie mozna wybrac się na polowanie do... kreska Poszukuję Pani potrafiącej dobrać odcień podkładu (1) Dzień dobry, Chciałabym zakupić podkład revlon ( cera tłusta/mieszana )... Marysia tabletki zeby przytuc .pomocy!!!!!!!! (15) szukam szybkiego sposoby na przytycie. możecie polecić jakies tabletki ,... chuda wybielanie zebow (4) orientujecie się gdzie można poddac się zabiegowi wybielana zebow w... waga AQUA AEROBIK - Morena (1) Jaką firmę polecacie? Krzysia Poszukuję rewelacyjnego fryzjera w Gdańsku (5) Witam serdecznie, Poszukuję od jakiegoś czasu bardzo dobrego fryzjera w... Monia fitness,energy club (1) Czy któraś z was może chodzi na zajecia do energy club na ul.Wendy w... kropka gdzie kupię kostium kąpielowy? TK MAXX?? (4) hej dziewczyny orientujecie się, gdzie mogę teraz kupić jakiś fajny strój... szybkiwyjazd cena tatuażu mniej więcej (5) iel mozę kosztować tatuaż na nadgarsku z cyfr rzymskich? chodzi o date..wiem... oliwia Makijaż z dojazdem do domu - szukam (2) Poszukuję kogoś kto jutro ( sobota 26.01 ) przyjedzie do mnie do domu i... asia nnt. Fryzjer z polecenia? Gdańsk (10) W sierpniu idziemy na wesele i szukam jakiegoś sprawdzonego fryzjera który by... Słonko69 Jacques Andre Hair - proszę o opinię (5) Proszę korzystających o opinię...czy wato, jeśli tak to kogo polecacie z... ja Fryzjer- efekt po farbowaniu (10) Czy spotkałyście się z taką sytuacją, żeby farbowanie w salonie zniszczyło... kwiatek2010 używana odzież ciążowa - gdzie w Trójmieście? (8) Hej dziewczyny, czy orientujecie się, które sklepy z odzieżą używaną w... wianeczek zwężanie kozaków (6) Poszukuję szewca lub jakiegokolwiek innego specjalistę, który jest w stanie... verva27