Oxybrazja - Osowa (5) Witam, czy ktoś mógłby mi polecić salon kosmetyczny w Osowie (lub gdzieś... szpinaczek Modelki (1) Niezłą afera. Krupa, Węgłowska, Orzechowska.... kto jeszcze?... Ponury Czy biała torebka pasuje do czarnej kurtki? (5) Czy biała torebka pasuje kolorystycznie do takiego ubioru: czarna - kurtka,... miia
Co dziś macie ubrane? (7) wątek siostrzany do 'co dziś macie na obiad', mający na celu głównie wzajemną... Mo___ Fryzjer - Rumia (1) Jak wyżej szukam dobrego fryzjera w Rumi lub Rumi - Janowie. Mam włosy do... Monika Staniki firmy KONRAD (10) hej, czy wiecie, gdzie można kupić staniki tej firmy?m mamaLili Avon, jakie zasady bycia konsultantką? (7) witam, wiecie może jakie są teraz zasady bycia konsultantką Avonu? Za jaką... Agnieszka Gdzie w gdyni jest sklep z wiekszymi rozmiarami dla Pań (2) szukam czegos na wesele stokrota15 szukam osoby, która przedłuży mi rzęsy :) (15) J.w Dodam tylko, że swoje naturalne mam mega rzadkie i krótkie niestety :/ W... sliwa Kurs fryzjerski TRÓJMIASTO, co polecacie? (3) Poszukuję sprawdzonego kursu fryzjerskiego oraz jakieś opinie o szkołach,... matyldzia depilacja w baaaaaaaardzo intymnych miejscach (23) hej Dziewczyny, czy któraś z was robiła może depilację woskiem w baaaaaaardzo... linka pędzle do makijażu firmy maestro (2) wiecie może, czy w Gdańsku gdzieś można kupić pędzle do makijażu tej firmy. joki szukam fryzjerki na studniowke (5) Szukam fryzjerki!Pilnie!Niedrogiej i z dojazdem do domu.Znacie moze jakas na... MONA Fryzjerka z dojazdem do domu! (1) Czy korzystacie z tych usług? Jakich różnic cenowych się spodziewacie? Proszę... matyldzia Spodnie,jeansy firmy MAC.Problem:/ (1) Witam.Kupiłam siostrze,na prezent,spodnie firmy MAC,w dość dużym,nietypowym... Atxa sklepy z obuwiem - gdańsk (1) hej. chciałabym się was zapytać gdzie w gdańsku znajdę małe sklepiki z... Ona Do pań mających makijaż permanentny powieki (10) Dziewczyny chciałabym zrobić makijaż permanentny powieki, ale zastanawiam się... A./ Czy ktoras pracuje w sephorze,albo wie jaki to puder?? (2) http://lula.pl/lula/51,95647,8711383.html?i=9 Szukam dokladnie tego... dorota metoda piorkowa (2) hej dziewczyny, mam ochote zrobic sobie makijaz permanentny brwi metoda... MagdaS centro obuwie, galeria szperk - proszę o opinie (7) co sądzicie o tym sklepie, jestem ciekawa Waszych opini? Macie jakies... ja