salon Aurum (15) Wiecie może, co się stało z tym salonem? I gdzie aktualnie pracuje p. Asia,... mijam nnt RZĘSY dobrze i niedrogo (4) Dziewczyny, nieraz już podawałyście namiary na rózne spacjalistki, więc i... rzęsy przedłużanie rzęs jutro ! czy któraś Pani ma czas ??? :) (2) Jestem już kilka dni bez pięknych przedłużonych rzęs , a okazało się, że w... PaniKosmetolog
Moje nowe rzęsy (9) Dziewczyny jestem właśnie po przedłużeniu rzęs 1:1.Długo sie do tego... malinka222 fryzjer (5) czy znacie naprawde dobrą fryzjerkę które doradzi kolor może to byc usługa w... d mc 88 Wycena (1) Planuje zmienić swój image :) kolor włosów oraz dobrać fryzurkę do kształtu... len66 nnt paznokcie (13) witam, są tu pewnie jakieś kosmetyczki i mi podpowiedzą ;) strasznie... kaczucha_ Koszula w panterkę (5) Jak myslicie z czym połączyć koszulę mgiełkę w panterkę??? Kupiłam taką w IRL... MMM90 Kraina Fryzur Zaspa- proszę o opinie (3) Witam, bardzo proszę o opinie osób, które były na strzyżeniu lub farbowaniu u... zuza nieistniejący salon Gracja i p.Ania kosmetyczka (3) Poszukuję Ani- kosmetyczki która pracowała w salonie Gracja na Obłużu w... n* fryzjer (2) Poszukuję dobrego fryzjera w Gdyni (ścinanie, modelowanie, balejage i pasemka... ZU Naprawdę dobry fryzjer w GDYNI - gdzie? (2) ????? DO Farbowanie włosów 2 razy w ciagu 2 dni (3) Hej, Wczoraj pofarbowałam włosy Loreal Preference i w sumie nie widac... madlenn69 fryzjer (6) Poszukuję salonu fryzjerskiego w Gdyni-Śródmieściu, w którym dobrze strzygą i... MA fryzjer (1) Jestem w Gdyni od niedawna. Proszę o podanie adresu dobrego fryzjera... DO fryzjer z fantazją w trójmieście (1) Poszukuję fryzjera, który zrobi mi ciekawą fryzurę, rozważam również trwałą.... Adelajna na wodach-perfumach FM gdze znajduje się nr? (3) Mam dwie zapomniane buteleczki "perfumów" FM, butelki bez żadnych zonaczeń,... andzior A'la skórki Reserved, H&M widziałyście gdzieś? (3) szukam skórki, ramoneski dla córy, czy widziałyście gdzieś na stronie H&M... alycja_83 mam cienkie wlosy czy da sie z tego zrobic jakiegos koka jakas je upiac;) sa jakies tu fryzjerki bo bym termin od razu zaklepal (5) mam bardzo cienkie wlosy ,grzywke na bok , sa za ramiona ale cieniutie czy da... cienkia do fryzjerek (4) jakie odcien blondu pasuje do mnie? cieply czy chlodny? chodzi o to ze jestem... blondi