centro obuwie, galeria szperk - proszę o opinie (7) co sądzicie o tym sklepie, jestem ciekawa Waszych opini? Macie jakies... ja jak pozbyć się nie chęci do ćwiczeń 7 dzień (3) 7 Dzień Diety Jak pokonać nie chęć do ćwiczeń fizycznych Moje efekty po 7... agnieszka seksuolog (2) Witajcie, czy możecie mi polecić jakiegoś psychologa- seksuologa w Gdańsku? iwa38
Fryzjer (3) Poszukuję jakiegoś taniego fryzjera w Gdyni. W centrum wszyscy kasują po 20 -... tyson91 ceny fryzjer? (3) Czy wie ktoś jakie są ceny u fryzjera w "Suszarce" na Przymorzu? Pozdrawiam Oliwia28 Makijażystka/wizażystka Gdynia ? (6) Czy zna ktoś może osobę, która za w miarę rozsądną cenę wykonałaby dobry... Dominika KRAWCOWA GDYNIA (3) witam szukam krawcowej w gdyni która by uszyła ładnie spódnicę, spodnie,... grazia Depilacja laserowa (9) Witam, chciałabym sobie zrobić depilacje laserową, nie mogę zdecydować się... MONTRA biżuteria - wypożyczenie (2) Witam, czy ktoś może orientuje się czy gdzieś w trójmieście jest możliwość... kamila Golenie-problem :( (11) Mam wielki problem,w miejscach intymnych mam krostki czerwone,takie syfki itp... Ania Fryzjer - krótkie włosy (4) Wiem że ten temat już był,ale dawno poruszany. Zbieram opinie dziewczyn,... Kaisa gdzie kupię? (11) dziewczyny potrzebuję na gwałt ładne czarne bolerko...gdzie mogę takowe... beata27 sephora czy douglas? (3) Gdzie częściej chodzicie? Gdzie lepsze produkty? Gdzie wiecej zniżek dla... mamaAlka Solarium we Wrzeszczu - fotel do opalania (4) Witam. Szukam solarium w którym mają taki fotel do opalania twarzy i dekoltu.... Ja Botoks... (1) Dziewczyny planuje na wiosnę usunąć zmarszczki botoksem. Czy możecie polecić... Gość kiedy rozsądek/kiedy przesada (9) ile jestescie w stanie wydać na krem/preparat do pielęgnacji twarzy? kiedy... furia gdzie w gdansku mozna sprzedac naszyjnik z prawdziwych pereł? (2) czy ktos sie orientuje? prosze o namiary:) asia STYLISTA/TKA - FRYZJERKA (2) Witam, Poszukuję stylisty/stki, lub fryzjera/rki, który pomoże mi dobrać... bebe fryzjerka w Gdyni (2) WITAM, Szukam niedrogiej fryzjerki, która by dobrze pocieniowała półdługie... kaori17 dodatki hawajskie (3) Czesc dziewczyny gdzie kupie w Gdansku dodatki hawajskie? jakies łancuchy w... MARTA