Dobry i niedrogi fryzjer w Gdańsku? (2) Witam wszystkich. Poszukuję dobrego i najlepiej niedrogiego fryzjera w... Aleksandra ,,złoto na metry''- pilnie poszukiwane (8) Witam, może ktoś podpowie i doradzi gdzie na terenie trójmiasta można... Agusia Polećcie proszę dobrą kosmetyczkę z doświadczeniem!!! (18) Dziewczyny!Chcicąbym na powaznie zając się poprawą mstanu swojej skóry-... Mała Misia
fryzjerka Renata z Sopotu - proszę o opinie (5) witam, wiem tylko tyle co w tytule.. a poszukuję,może ktoś zna.. z góry... ja POSZUKUJĘ DZIEWCZYNY ZNAJĄCEJ SIĘ NA MAKIJAŻU (7) Jak w tytule - poszukuję dziewczyny, która zawodowo zajmuje się wykonywaniem... Kobieta Depilacja.... (6) Kurcze jak zrobic by w okolicach bikini nie bylo krostek ?? Aga przedluzanie rzes (7) czesc dziewczyny. możecie ni polecić sprawdzona osobę która przedłuża... aga Perfumy FM (3) Chciałam się zapytać czy ktoś z Rumi, Gdyni zajmuję się sprzedażą kosmetyków... Zainteresowana Kozaki z szeroką cholewką (2) Witam, poszukuję skórzanych kozaków z szeroką cholewką (ok. 43 cm). W... NN Day for women in Sauna - Trojmiasto (1) Hello I am sorry, I don't speak Polish well. I hope it is still ok to write... Jars777 Velashape gdzie ? (9) cześć dziewczyny czy wiecie gdzie można zrobic taki zabieg w Gdańsku i po... jaga Bielizna korygujaca spanx (3) czy ktoras z Was nosi? to jest niby trendy i dziala ;) ja sie zastanawiam... Risika Fryzjerka najlepiej z Tczewa w niedzielę potrzebna (3) Poszukuję mobilnej fryzjerki najlepiej z Tczewa która uczesze dziewczynkę w... Joaś Doczepianie rzęs- Gdańsk (8) Czy możecie polecić dobry salon,który się tym zajmuje? Zależy mi głównie na... Banana Manicure Japoński gdzie (7) Witam, czy znacie jakiś salon w gdynii lub w gdańsku gdzie wykonują manicure... Agnieszka ktoś z Was rozprowadza perfumy FM? ; ) (4) szukam kogoś kto rozprowadza perfumy FM na terenie Gdańska ; ) małaCzarna23 makijaż na Andrzejki (7) Hej dziewczyny, polećcie mi jakąś wizażystkę z Gdyni, wybieram się na dużą... Ola Problem z kolorem (3) jak rozjaśnić szare buty z zamszu ?? wypralem je w pralce i jeden jest... czak86 fryzjer 4 pory roku - proszę o opinie (1) mam na mysli salon nad sklepem, obok szkoły językowej - znacie może? jakaś... fiolka metamorfoza na głowie (16) poszukuje fryzjera który zaproponuje jakies zmiany na głowie w tej chwili... Agitka