jakie domowe maseczki na suchą cerę ? (13) macie jakieś przepisy na maseczki naturalne, które odżywią i mocno nawilżą... Cytrynka 007 krawcowa (3) Poszukuję krawcowej, która uszyłaby mi sukienkę na studniówkę. Macie może... Gosia POSZUKUJĘ KRAWCOWEJ W BOJANIE / OKOLICACH (1) Poszukuję krawcowej w Bojanie / okolicach, która jest w stanie szyć filc... Daisy_27
Rzęsy w Gdansku.Gdzie??? (9) Czesc, gdzie polecacie przedłużanie rzęs w Gdansku?Czy moze słyszałyscie o... wizard Nauszniki (1) Cześć, gdzie w Rumi mogę kupić nauszniki takie futrzane kolorowe na uszy ?... Asia Ohana na ul. Chylońskiej opinie (2) Halo :] Czy ktoś tam chodzi, lub wie jak tam jest - czy warto iść?... edginia Szukam fryzjera z rejonu Przymorza, bądź Chełmu. (10) Szukam fryzjera z powołaniem do zawodu. Już dwa razy fryzjer mi zniszczył... ciezarowska Ozdobny medalik (3) Szukam na all, ale słaby wybór, byłam na św. Ducha i brak, a ja namiętnie... mama fryzjer - chełm (8) Hej, dziewczyny możecie polecić jakiegoś sprawdzonego fryzjera na Chełmie?... fuksik Płaszcz (1) Proszę o pomoc, czy wiecie może gdzie można dostac taki płaszczyk:... weroni Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Pani Natalia z salonu fryzjerskiego Słońce Afryki w Gdyni? (6) jak w temacie Agnieszka gdzie kupie kozaki....? (10) na dość grubą łydkę. marzą mi się kobiece, na obcasie. Niestety natura dała... Miśka sklepy z płaszczami zimowymi w Gdańsku (3) Witajcie Piszę również na forum matki i dziecka, ponieważ dużo babeczek tu... aga gdzie kupię kolorowy spray do włosów? (7) Dziewczyny natknęłyście się w jakiejś drogerii na zmywalną kolorową (zieloną)... moniss MANICURE HYBRYDOWY ! (4) Witajcie, Gdzie dobrze mozna zrobic sobie minicure hybrydowy ?? PS.... adela suszarka z dyfuzorem (3) Czy możecie polecić suszarkę do włosów kręconych z dyfuzorem ? Chodzi mi... aga Mały wypadek z samoopalaczem (5) Kupiłam sobie chusteczki z samoopalaczem. Koleżanki polecały mówiły, że nie... Kacha Wymiana? (1) Witam. Zrobiłam porządki w szafie,i trochę ;)ciuszków się uzbierało. Ubrania... UwolnijSzafę;)! Poszukuje konsultantki BETTERWARE (3) Witam,poszukuję pilnie konsultantki badz liderki BETTERWARE. Agnieszka gdzie w sopocie dobre solarium? (2) mozecie cos polecic? kasia