KRAWCOWA W GDYNI (1) witam szukam taniej ale fajnej krawcowej w gdyni która by poprawiła kilka... gra Idealny biustonosz (1) Drogie panie, słyszałyście o badaniach nad idealnym biustonoszem prowadzonych... jamajka Makijaz permanentny (4) Hej Dzieczyny :) Czy moze ktoras doradzic w ktorym salonie zrobic taki... Misia
ciucholand (1) hej mam pytanie jakiego typu lubicie ciucholandy?? Czym musi sie wyróżniać... gosiak Bubchen - polecacie? (4) Jakie jest Wasze zdanie nt tych kosmetykow?polecacie? mam możliwość zakupu w... okiii Jaki produkt do stylizacji krótkich włosów? (3) Możecie polecić coś do stylizacji krótkich, cienkich, oklapniętych i... Nikodemka Co myślicie o kosmetykach Mariza ? (2) prosze o opinię asienkaj dobry i w miarę niedrogi fryzjer lub salon w Trójmieście (4) Witam. Mam pytanie czy ktoś zna dobrego i w miarę niedrogiego ( do 200 zł)... sandra Szukam dobrej kosmetyczki GDAŃSK Gdańsk Centrum, Chełm , Ujeścisko i okolice (5) Witam, szukam dobrej kosmetyczki z Gdańska ( Chełm, Orunia, Ujeścisko,... netka fryzjerka do krótkich włosów WYŁĄCZNIE Z RUMI (8) Poszukuję fryzjerki do obcięcia krótkich, zdrowych nie farbowanych włosów.... Dominika Salon fryzjerski (2) Witam Panie. Czy możecie polecić Ci zaufany, sprawdzony salon fryzjerski lub... Magda SECOND HAND :) Anglia/ Irlandia (55) Wiem, że second handy zaczynają wracać do łask :) Sama uwielbiam chodzić na... blackpearl@buziaczek.pl klub kobiet (1) Witam, Zastanawiam się nad organizowaniem 'różnej maści; warsztatów dla... Dominika Gdzie pracuje teraz Radek Smarz? (3) Poszukuję mojego fryzjera, który pracował w Alternative we Wrzeszczu. Czy... woldrose poszukiwany fryzjer-stylista fryzur (4) Witam sedecznie poszukuje fryzjera-styliste w gdyni karcia Poszukuję fryzjera do podcięcia włosów . (4) Dobrego i nie drogiego (do 40zł.) fryzjera do podcięcia długich włosów... Pola Szkoła tańca Gabi (3) witam, ktoś chodził do Gabi na Chełmie? Jaka ocena, warto się zapisać? Kaja Wymienianie się ubraniami czyli swap party (48) Cześć dziewczyny! razem z koleżanką wpadłyśmy na pomysł zorganizowania w... Klaudiaa brwi- zmiana kształtu, zła regulacja (5) witam, polecicie kogoś kto zająłby się moimi brwiami? są źle wyregulowane ,... autorka Gdzie na kurs fryzjerski w Trojmiescie???????? (1) Witam, zamierzam zapisac się na kurs z fryzjerstwa, robię rozeznanie gdzie... kocica28