TANIE CIUSZKOWANIE (3) CZY BĘDZIE NA MORENIE tanie ciuszkowanie-w domu kultury kika fryzjer, farbowanie na blond (34) fryzjer - farbowanie na blond Mile Panie, bardzo prosze o polecenie... vibrio biżuteria orientalna/etniczna (2) Witam, Czy są tutaj osoby lubujące się w biżuterii etnicznej? orientalnej? :)... Monia
OMBRE HAIR-prosze o pomoc! (1) gdzie mozna zrobic dobre ombre hair? Drogie panie, prosze o rady:) miska ewa minge - DD tvn... (12) wiem że to beznadziejny powód do zakładania wątku ale co ta kobieta z sobą... Emenems Dobry fryzjer (1) Witam. Chciałabym poprawić ombre hair i dlatego potrzebuję namiarów na... monika900 kostania (2) ktoś korzystał z usług tego salonu na Chełmie? Asiunia - niezalogowana Namiary na dobrą fryzjerkę domową (9) Dziewczyny znacie kogoś dobrego i sprawdzonego? aleksad Zdecydowana na powiększanie piersi - szukam dobrego chirurga - pomocy ! (2) Witam zdecydowalam sie na powiekszenie piersi, szukam chirurga ktory napewno... anna gorset wyszczuplający (8) czy któras mam miała stycznosc z pasem tego typu... misiulina Prezent dla rodziców - nie będzie lipy? (10) Dziewczyny zerknijcie proszę - Czy za tyle można zaklepać atrakcyjny lot... kurel Cwiczenia Ewy Chodakowskiej - Ktos chetny do wspolnych treningow? :) (23) Hej dziewczyny! Jakis czas temu znalazlam na internecie zestaw cwiczen... Qlka :) operacje nosa (2) witam , orientujecie sie ,czy w Akademi Medycznej robia korekte nosa Gabi Dorota Gardias i nowe kosmetyki (1) http://magazynenergy.pl/relacja-z-lunchu-prasowego-eva-natura-herbal-garden-%... A. tusz do sztucznych rzes (3) Gdzie moge zakupic tusz do sztucznych rzes? Bardzo prosze o informacje.... mimi Rzęsy (3) Hej dziewczyny ja odradzam doklejanie rzęs chociaz przez jakieś 3 tygodnie... PAI Fryzjer FEMMI - proszę o opinie. (1) Czy może ktoś kiedyś korzystał z usługi tego zakładu i czy drogo sobie cenią... binka89 rossmann- jakie produkty warto kupić? (5) Hej Dziewczyny coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy te produkty z... Hania Teb Gdańsk (2) Witam :) chciałabym się dowiedzieć czy chodził może ktoś z Was do szkoły TEB... gość sklep BUTIK Gdynia, ul. Świetojańska (15) Witam, chciałabym podzielić się z Wami moim zdaniem odnośnie obsługi w... ciekawskie jajo