czy któraś z pań może polecic klinike w 3miescie- powiekszenie ust (5) Jak w temacie poszukuje dobrej i sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej w... Ola Czy teraz modne są sukienki pin up? (16) Cześć, moda mnie nie interesuje i się w ogóle na niej nie znam. ;-)... Marta Jeansy (5) Hej dziewczyny. Od dłuższego czasu chodzę po sklepach i szukam dla siebie... nikaska
Uwaga na dyplomy kosmetologiczne w gabinetach kosmetycznych! (2) Witam To proste Ludzie to debile ( oczywiście nie wszyscy). Na mnie nie... KOsmetyczek ZUMBA GDZIE? (7) chcę sie wybrac na zumbe, najlepiej gdzieś w gdańsku głównym. Możecie polecić... evolution Pomóżcie!!! Szukam kontaktu do p. Martyny z REDY- od paznokci:) (2) Dziewczyny, może znacie p. Martynę z Redy, która robi paznokcie. Mieszka na... emilia2708 Poszukuję fryzjerkę Karwiny - wizyta w domu (1) Witam. Szukam fryzjerkę która przychodzi czesać do domu. Dokładnie chodzi... Juliett7 olejek amla (1) witam wszystkie kobietki:) mam pytanko czy wiecie może gdzie w trójmieście... madzia80 Poszukuję sklepu (4) Hej Dziewczyny. Niedługo wybieram się na wesele i w związku z tym poszukuję... ema Krawcowa (2) Witam! Poszukuję krawcowej do uszycia sukienki na wesele... proszę o pomoc SZUKAJĄCA Jakie dodatki do tej kiecki? (26) Tyle, że kolory jej, to biel i granat. Może czerowne dodatki? Czy korale,... Anna1979 do pracowników lidla i nie tylko (1) czy w jakimś lidlu zostały jeszcze majtki korygujące i wyszczuplające? albo... promyczek fryzjer na slub z dojazdem do klienta (2) dziewczyny czy znacie kogos/mozecie polecic, kto uczesze mnie na moj slub?... mb kosmetyka naturalna (2) Kosmetyka naturalna wciagla mnie dosc dawno, z czasem zaczelam wykorzystywac... olimpia Gdzie w Gda kupić ciemne rajstopy w spray-u i za ile? (3) jak wyżej Z góry dzięki za info ;) dobre solarium (1) dziewczyny!! pogoda nie dopisuje a ja niedługo mam ważna imprezę. czy macie... aga szminka, która się nie zmywa (2) czy któraś z Was może polecić jakąś pomadkę, która rzeczywiście się nie... larisa28 nnt. opalanie natryskowe - korzystałyście? (9) Zastanawiam się nad opalaniem natryskowym całego ciała. Korzystałyście gdzieś... bogosiaa Gdzie kupić torebkę?? (1) Czy ktoś widział w sklepach takie torebki? Mogą być inne kolory..... matyldzia Masaż (3) Salon do którego warto wybrać się na masaż relaksacyjny?(trójmiasto) MONIKA