Uwaga na dyplomy kosmetologiczne w gabinetach kosmetycznych! (23) Witam. Chciałabym uprzedzić wszystkie Panie, które korzystaja z usług... K. FRYZJER STUDIO GAMMA - proszę o opinie (1) Czy ktoś był, poleca? wiem że Pani Asia dobrze strzyże ale jak reszta Pań? Rudlfinka Fryzjer Gdynia (3) Szukam dobrego fryzjera w Gdyni, interesuje mnie balejaż blond w korzystnej... Żaba
Czy korzystacie z usług dojeżdżających do domu klientki fryzjerek ??? Proszę o opinie. (3) Drogie Panie! Chciałabym skorzystać z usługi dojeżdżającej do domu klienta... FIOŁKA Fryzjerka do domu ? (6) Dziewczyny, Proszę o poradę i namiar na jakąś poleconą fryzjerkę/albo osobę... Inka Logisa (1) Szukam opinii o w/w salonie. Ma promocji teraz na makijaż permamentny. przuszlaMama Koszt wejścia na siłownie Pure Fitness (4) Czy orientujecie sie moze ile kosztuje pojedyncze wejscie do silowni Pure... domaaa1533 Poszukuję fryzjerki (1) Poszukuję dobrej fryzjerki na piątek, która zrobi mi ciekawe upięcie na... sweet_dark Fryzjera -wizyta domowa- poszukuję Karwiny (1) czesanie, upiecie na chrzciny 16.09 - godziny poranne do11 kontakt... Juliett7 makijaz pernanentny gdynia (1) gdzie wykonuja w gdyni przez uczniow?jakies namiary? ----------------- szukam fajnych damskich kaloszy (3) Szukam kaloszy damskich ,w internecie można zobaczyć takie fajne kolorowe .... marta0 nnt. Poszukuję fryzjera do kręconych włosów - pomocy (5) Dziewczyny nie mogę trafić na dobrego fryzjera, który podciął by mi fajnie... paula Buty Sorel damskie/ dziecięce (1) Gdzie w Trójmieście znajdę buty marki Sorel? geene Ceny solarium (3) Czy ktos mi moze napisac jakie sa ceny na poszczegole lozka na solarium... chicamorona Godny zaufania salon kosmetyczny (4) Witam wszystkie Panie. Od niedawna mieszkam w Gdańsku i poszukuję... Kwietna PRZEKŁUWANIE USZU - PROSZĘ O PORADĘ :))) (3) Hej dziewczyny. Słuchajcie wiecie gdzie w Gdyni przekłuwają uszy na 2... buzia eyeliner w żelu (1) Witam serdecznie poszukuję żelowego eyelinera firmy essence w kolorze... magdaaaaaaaaaa Trampki Converse (5) Gdzie w gda albo sopocie znajde dużży wybór conversów ;P zuziak makijaz wieczorowy (3) szukam osoby ,która wykona makijaz wieczorowy - 1 wrzesnia - u mnie w domu... dorota nnt. poszukuje fryzjerki ktora uczesze mnie na szczotke w niedziele. (1) Jak w temacie, najlepiej z Gdyni, ja dojade. marta1882@wp.pl martuchowata