dziurki na twarzy po trądziku (10) Mam z nimi ogromny problem mam ich trochę na policzkach.Stosowałam juz... Becik fryzjer (1) poszukuje fryzjerki ktora umie dobrze dobrac kolor nie musi byc strasznie... mkdks88 makijaz pernamentny pruszcz gdanski (3) prosze poleccie mi jakis dobry salon? taki sprawdzony, nie chce byc krolikiem... mama
Profesjonlane przedłużenie rzęs (2) Witam Poszukuję osoby doświadczonej, która przedłużyłaby mi rzęsy na moich... Sylwia Ćwieki ozdobne (3) Czy ktoś wie gdzie można w okolicach Gdyni , Rumi znaleźć dobry sklep z... anonim sukienki na wesele (3) powiedzcie dziewczyny gdzie mozna znalaesc cieawe i fajne sukienki na wesele... olcia Żele - paznokcie (1) Czy ktoś robił żele u Pani Weroniki Secke? Mała Eveline - lakiery do paznokci (3) czy orientujecie się gdzie mogę dostać (stacjonarnie) lakiery do paznokci... Asiunia Gdzie kozaki dla dużej łydki? :) (12) Pytanie do dziewczyn które mają dużą łydkę. Gdzie kupujecie sobie kozaczki... martka83 PRUSZCZ - szukam dobrej fryzjerki!!!! (18) Możecie polecić kogoś sensownego? szukająca Hurtownia odziezy / Gildia - gdzie wybrac sie na zakupy po za Galeria Baltycka ??? (5) Czy gildia juz w Gdansku ma nowe lokum ??? Pomozcie ... i dajcie znac gdziew... If braffiting (4) Dziewczyny szukam w trójmieście sprawdzonego miejsca , gdzie mogę dobrać... Mama "dwójki" Hotel SPA (1) Czy ktoś może mi zaproponować hotel SPA na weekend.Oczywiście tylko... mama Prosze o opinie TORBA TCHIBO (1) Czy ktos widzial na zywo te torbe tchibo... dagmara Dobry Fryzjer w Gdyni (3) Szukam dobrego fryzjera w Gdyni. Takiego, który sam jest w stanie wymyślec co... casania salon fryzjerski Trendy (7) szukam kogoś kto jest stałym klientem tego salonu Salambo Perfect SILK Lashes w gdyni - gdzie? (2) jak w temacie. robia w laser line, ale nie jestem zadowolona. moze jest... musztarda botki + jeansy rurki (3) Witam. Kupiłam sobie botki. Czarne za kostkę trochę. I nie wiem za bardzo jak... Pati Czy jest gdzieś w PL (1) sklep original marines? ja nnt. Gdzie w Gdańsku produkty MARILYN (3) Chodzi mi o takie pończochy:... bogosiaa