Gdzie sukienki na wesela w 3miescie ? (2) Dziewczyny jestem świadkową za 3 tygodnie i nadal nie mam sukienki, do tej... Aniela kapsuła - spa (1) dziewczyny pomóżcie wybieram się na mały wypoczynek, wizyta w spa, masaż itp.... marzena26 opalanie natryskowe (2) gdzie jest dobre w gdansku i za ile. z góry dziękuje. adgam74
Przedłużanie włosów (3) Szukam osoby która przedłużyła by mi włoski :) /oczywiscie troszek taniej niż... PrzyszlaMamuska Studio Tatuażu Gdańsk (8) Szukam dobrego sprawdzonego studia tatuazu w poblizu Gdańsk Głównego :) Z... aga8211 Depilacja laserem - gdzie? (4) Dziewczyny, gdzie w Gdańsku jest zakład kosmetycznym, w którym wykonują... brunetka Balejaż - gdzie robicie i za ile? (8) średnio długie włosy i taki żeby nie wyszedł żółty? beti makijaż :) poszukuję na sobotę. (2) Jestem zainteresowana wykonaniem profesjonalnego makijażu do sesji... Kasia Fryzjerka z Przymorza, Zaspy lub Żabianki (5) Witam, dziewczyny czy możecie polecić mi fryzjerkę, która wykonuje usługi u... Motylek112 Problem ze stopami (10) Witajcie. Mam problem ze stopami w lecie. Cały rok codziennie na noc je... załamana aga fryzjer na slub z dojazdem do klienta (1) poszukuje fryzjera na swoj slub w dniu 15.09; na dzien dzisiejszy wydaje sie... moncia81 Dziewczyny pedicure (3) Poszukuje kosmetyczki która robi pidixa i manixa w domu u klientki. Prosze o... Asia paznokieć po zdjęciu (3) Kilka lat temu miałam zdjęty paznokieć - paluch u nogi. Nowy odrósł... misia Dobry fryzjer Gdańsk (1) Pls polećcie dobrego fryzjera w Gdańsku? jakiś porządny salon, gdzie... Mama potrzebna fryzura na jutro! (2) Witam, potrzebuję uczesania na jutro, proszę o kontakt osobę z Gdańska na... Patrycja trwały tusz - jaki polecacie? (24) Czy używacie tuszu do rzęs, który jest mega trwały, nie kruszy się, nie... pillotka Depilacja laserowa twarzy (9) Witam, mogła by mi jakaś Pani polecić gabinet wykonujący depilacje laserową... KIKI Sally Hansen - rajstopy w spray'u- gdzie stacjonarnie? (1) Dziewczyny gdzie dostane w jakiejś stacjonarnej drogerii w Rumi lub pobliżu? MamaMarty używacie szampon z odżywka? jaki? (9) potrzebuję na wyjazd szamponu z odżywką, który nie obciąża włosów ale i nie... Asiunia-niezalogowana kurs wizażu w Gdańsku ? (3) Może ktoś wie, gdzie można zrobić kurs wizażu w Gdańsku? Jeśli tak, to gdzie... myfka