sklepy dla puszystych w trojmiescie (3) Czy ktoś się orientuje, gdzie w trójmieście są sklepy dla puszystych... mimi Bielizna z Galerii Rajstop w Gdańsku - prosze o opinie (1) Pisze tu poniewaz tu dużo kobiet ;) Tak się chyba nazywają te sklepy, są... Ania wyprzedaze (10) hej ktos sie orientuje kiedy beda wyprzedaze, te do 70%? dziex pa
wymieniamy ciuchy -czyli Swap party GDYNIA ! (11) Serdecznie zapraszam wszystkie kobietki do wymiany ciuszkow która odbedzie... nikafido rajstopy w sprayu (8) Czy ktoś z Was używał? Jakie są Wasze opinie. Wybieram się w sierpniu na... gg Biustonosz firmy Malinez (3) Może ktoś wie, gdzie w Gdańsku znajdę sklep, w którym kupię biustonosz firmy... Jagoda Hej ! Gdzie na Botox w Gdańsku ?? (1) Cześć wszystkim , od dawna zbieram się na wizytę w gabinecie medycyny... Kasia36 solarium opalacz twarzy gdzie?? (7) Witam Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicy Pruszcza Gdańskiego jest... Ola Salony Piercingu (1) Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, jeśli nie to przepraszam i prosze o... SickAdam salon kosmetyczny (11) hej dziewczyny dostałam karnet do salonu kosmetycznego,ide pierwszy raz,mam... asia Dziewczyny proszę pomóżcie (9) Dziewczyny ze względu na to iż nie akceptuję swojego wyglądu, mam kompleksy i... MM Gorseciarka, naprawa staników (5) Dziewczyny- wiecie może gdzie jest jakaś krawcowa, która naprawia staniki? A... Kaisa Profesjonalna regulacja brwi - Przymorze (4) Bardzo proszę o jakieś namiary na dobrą kosmetyczkę z okolic Przymorza. Już 2... Marysia Depilować, czy nie ??? (43) Witam , mam pytanko - lepiej golić się pod pachami i w częściach intymnych -... ANNA Biały Jeleń - gdzie duży wybór kosmetyków - stacjonarnie w Gdańsku (25) jak w temacie... poszukuję dużego wyboru tych kosmetyków. ostatnio u... Asiunia - niezalogowana Gdzie kupię dobry bustonosz? (10) Witajcie, poszukuję sklepu z dobrą (nie koniecznie drogą) bielizną, dokładnie... Ola Salon TRENDY- potrzebne opinie (1) Cześć. Mam prośbę o opinie na temat salonu TRENDY na ul. Do studzienki. Czy... Olka1 Gdzie w Gdańsku dobrze rozjaśnić włosy (3) Dziewczyny szukam fryzjera ,który dobrze rozjaśnić mi włosy.Moja fryzjerka... Magda DEKOLORYZACJA WŁOSÓW - POTRZEBNA FACHOWA POMOC! (12) cześć dziewczyny! jesli macie sprawdzonego fryzjera, ktory zajmowal sie... mala czarna przedłużanie rzęs (1) Chciałabym zrobić kurs przedłużania rzęs. Jakie szkoły/kursy polecacie?... ala