gdzie moge kupic botki na koturnie?? (10) nie wiecie gdzie moge kupic botki na koturnie w 3 miescie, lub w necie?? mammmaaa Makijaż permanentny (6) Witam. Kobietki zwracam się do Was z prośbą o polecenie jakiegoś salonu, w... Justyna lipoliza podbródka ? (1) Ktoś robił, czy działa, i gdzie ? nit nittttuuu
Wyprzedaże ciuchów sportowych (3) Rozglądam się za sklepami gdzie można często wyszukać dobre wyprzedaże bądź... filus przedłuzanie rzęs - Gdynia (1) Witam, Pilnie poszukuje osoby, która jest w stanie dopełnić mi rzęski -... _-E-_ sklep LINGERIA ktoś poleci ? (4) Chce się wybrać do tego sklepu i się zastanawiam czy warto ? Dziękuje za... PATI Co zrobić z otwartymi kosmetykami? (2) chodzi mi o to, że w łazience mam trochę kosmetyków, które albo mi się... mixixi paznokcie zelowe (7) czy któraś z Pan zajmuje sie może robieniem paznokcji żelowych i mogłaby mi... jola Manicure gdynia centrum (2) mozecie cos polecic w gdyni centrum? zby uzywali dobrych jakosciowo lakierow.... Risika PAZNOKCIE Akryl / Żel ; )) (3) Chciałabym zrobić sobie pazurki na stopach najlepiej akryl ale żele też mogą... MartuS Reminkton czy babyliss (5) Zainspirowana filmikiem... _pinia83 Pedicure - salon kosmetyczny sprawdzony godny polecenia - Gdańsk Południe - gdzie? Kowale Orunia Chełm ?? (6) Mieszkam od niedawno w Południowej dzielnicy Gdańska i szukam sprawdzonego... shanti Gdzie naprawiają torebki???? (7) Hej dziewczyny, porwała mi się torba sportowa i poszukuję miejsca, gdzie... nikaska czy ktoś słyszał o fryzjerce Monice, która czesze w domach klientów? - proszę o opinie. (3) Witam, pytanie jak w temacie?? młamła sposób na płaski brzuch.. (8) Ważę 51kg,wszystko jest w miarę a brzuch wystaje nawet po wypiciu... anka Jak schudnąć na tabletkach ? (2) Pomocy. Chcę schudnąć 20 kg. Próbowałam już chyba wszystkiego. Diety nie... Lala125 Fryzjer w Gdyni - dobry i tani (2) Szukam dobrego i taniego fryzjera na terenie Gdyni lub w pobliżu skmki. 1.... casania depilacja laserowa (3) Hej co sądzicie na temat depilacji laserowej w salonie Jacques Andre w... dziewczyna Gdzie przydałby sie ciucholand (4) j w gdzie waszym zdaniem brakuje tego typu sklepu? małami odchudzanie :) (14) kto ma ochotę wspólnymi siłami, motywacją, sportem, ciekawostkami, poradami... -Edi-