I - lipo zimny laser (4) Czy ktoś z Was korzystał z tej usługi, zwłaszcza w ramach grouponu, grupera?... autor Ćwiczenia :) (11) Dziewczyny znalazłam fajny filmik w internecie...spojrzałam na niego i... nascimento kostiumy kąpielowe MEWA (6) Czy znacie sklepy w Trójmiescie, w których sprzedawane są kostiumy kąpielowe... Lill
Aerobic na Chełmie (w wakacje) (2) Chciałam iść na Aerobic do Centrum Tańca Gabi ale niestety nie prowadzą zajęć... larisa28 sklepy z ciuszkami ciazowymi? (7) gdzie w 3city fajne, nie za drogie sklepy z ciuszkami dla ciezarowek?... piegoosek Buty Kornecki (2) Gdzie w Gdańsku lub Pruszczu dostanę buty tej firmy? ciascioo sklep z bielizną obłuże (3) czy na obłużu jest gdzieś sklep z bielizną?Chodzi mi o satynowe halki do spania szelma fryzjer w salonie FITZONE :) (3) hej byłyście może u fryzjera? to prosze napiszcie jakie odczucia czy... kasia Paski do depilacji woskiem. (1) Czy któraś z Pań orientuje się gdzie w Gdańsku mogę dostać paski do depilacji... Tankjira poszukuję instruktorki Anny Mierzejewskiej (3) Może kojarzycie dziewczyny gdzie w Gdańsku prowadzi aktualnie zajęcia Ania... Kaśka do dziewczyn robiących paznokcie (4) do dziewczyn robiących paznokcie gdzie w gdańsku dostane żel kamuflujacy... asienkaj Szukam fryzjera - Sebastian z Alternative (3) Hej! Czy któraś z Was się może orientuje, gdzie teraz pracuje Sebastian z... SzopaNaGłowie REGULACJI BRWI - ŻABIANKA (6) Witam, proszę o informację kogo możecie polecić na regulację brwi i henną w... roksana.s Idole de lubin - poszukuję tego perfumu!!! (5) witam Mam spory problem ze znalezieniem perfumerii, która w swojej ofercie... Iga depilacja VPL (1) hej, czy znacie taką metodę depilacji? któraś z Was dziewczyny ją stosowała?... renata Polecam (1) http://www.maxmodels.pl/alternatywnie.html lub FB Wizaż Oliwa kępki rzęs... karolina112217@wp.pl Shiny Box (1) Widzę, że tutaj na dole koleżanki próbowały namówić na rejestrację ;p... morisee pieć kosmetykow gratis (1) fajna stronka a ktorej dostajesz 5 kosmetykow ja... ania Keratynowe prostowanie, szukam fryzjerki ! (2) Witam, szukam osoby - fryzjerki, która ma doświadczenie w keratynowym... Lola Technik usług kosmetycznych (1) Zapraszamy do zapisu na kierunek technik usług kosmetycznych, cały cykl... Sekretariat OMEGA