Sprzedam ubrania damskie, rozm. M i inne, tanio! (6) Mam do sprzedania używane ubrania damskie letnie. Opróżniam szafy przed... kamilajka stylista fryzur (3) Hej Poszukuję dobrego stylisty-fryzjera z 3miasta bądź okolic .Kogoś kto w... ewcia szukasz naprawde dobrego fryzjera (1) kmag13@wp.pl tu znajdzisz wszystko magdapin
fryzjerka (12) szukam dobrej fryzjerki naprawde dobrej morze byc z dojazdem do domu chodzi... jupi88 Fryzjer/fryzjerka stylistka z wizją poszukiwana (5) Szukam dobrego fryzjera najchętniej Przymorze , Wrzeszcz, Żabianka . Szukam... Ann fryzjer (3) czy ktos mi moze polecic dobry zaklad fryzjerski ?chodzilam do alternatiwa i... stokrotka1111 dobry fryzjer-poleccie (7) Czy możecie polecić dobrego fryzjera, bo od lat chodze do jednej fryzjerki i... Melpomena niezalogowana Szukam fryzjerki z dojazdem do domu . (5) Znacie moze jakąś tania i dobra fryzjerkę , która dojeżdża do klientki?... asienka gdzie dobrze mozna przedluzyc rzesy w Gdyni? (4) witam, Chcialabym przedluzyc sobie rzesy 1:1. Niestety nie wiem gdzie sie... adelaa;) przedłużanie rzęs Leszczynki (5) Czy któraś z Was wie może gdzie można sobie przedłużyć rzęsy w Gdyni... mimi w jakim salonie zrobić tatuaż (5) szukam salonu tatuażu w Gdyni, gdzie można zgłosić się? kk Oferta dla każdej kobiety ! (1) Czesanie makijaż malowanie paznokci kąpiel stóp =50 zł karolina112217@wp.pl Makijazystka (3) wiecie gdzie w okolicach Pogóza w Gdyni sa dobre makijazystki? tigress24 Depilacja bikini. (1) Hej dziewczyny, Czy któraś z Was korzystała z laserowej depilacji bikini ?... Pola Ciuchlandy. (8) Są tu jakieś obeznane kobiety? Gdzie w Śródmieście znajdę fajne lumpki z... dgam Polecam (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/tylko-do-15-czerwca-taka-oferta-ogl... kkk Poszukuje niedrogiego fryzjera Gdynia (4) Witam drogie Panie, poszukuje niedrogiej fryzjerki na terenie gdyni. Prosze o... Agnieszka Wizaż (1) http://www.maxmodels.pl/stefa1406.html lub FB Wizaż Oliwa karolina112217@wp.pl Mega Oferta (1) Makijaż +malowanie paznokci , maseczka rumianek/ogórek =25zł karolina112217@wp.pl O F E R T A !!! (1) Makijaże na każdą okazje w cenie 25 zł malowanie paznokci ze zdobieniem ,... Karolina