cukrowa depilacja (6) czesc chcialam sie dowiedziec czy ktos stosuje depilacje cukrowa i jakie sa... anita25323 Przebarwienia na twarzy (4) Mam na twarzy przebarwienia po ciąży, które niestety w lecie stają się... Annn Lakiery do paznokci H&M (1) Czy ktoś wie ile kosztują w H&M lakiery do paznokci? Takie w kwadratowych... roxi
Czy ktos jest zainteresowany wymianą ciuchów używanych???? w Gdańsku!! (1) Czy znajdą się osoby które będą chciały wymienić się ciuchami???? Mam na... Alium gdzie kupie w trojmiescie torebki David Jones? (4) jak w temacie, kiedys bylo ich pelno, byly niezlej jakosci a cena niska, a... Melody Paznokcie Akrylowe Gdynia (1) Witam poszukuje osoby która zrobilaby mi w weekend paznokcie akrylowe... Agnieszka Dotyczy owłosionych (1) Czas odciąć pępowinę, tzn. czas pozwolić swojej rodzinie odpocząć ode mnie... Magdallena manicure i pedicure Morena lub okolice (3) Znacie kogoś godnego polecenia? Becik27 Bieganie/Odchudaznie/Lepsze My (1) Witajcie Kobitki :) Nadchodzi lato, i jak większość z Was chcę schudnąć. Po... natalia Fryzjer dla dziecka w Gdyni (4) Szukam fryzjera dla dwulatki w Gdyni. Kogo polecacie? weronika gdzie colibra ? (1) gdzie w Gdańsku mogę kupić kolczyki z tej firmy ? gdzie jest największy wybór ? kasik2006 Spameed Depilacja woskiem (3) Dziewczyny czy korzystałyście z usług w Spameed w Gdańsku z depilacji... Asiulka888 Duże rozmiary (1) Hej, czy wie ktoś gdzie w Gdańsku lub okolicach znajdę sklepy z sukienkami w... Banana metamorfoza - szukam sprawdzonego fryzjera w gdansku (13) Witam, potrzebuje zmiany ;) prosze o opinię kogo polecacie. Przede wszystkim... maja polećcie DOBREGO FRYZJERA Zaspa ewent. Wrzeszcz (9) jak w temacie; dotąd chodziłam do Inpro do Marleny ale sie gdzieś wyniosła i... consuela SZUKAM DOREGO STUDIA TATUAZU (6) SZUKAM DOBREGO STUDIA TATUAZU JOLA tatuaż,gdzie najlepiej? (3) Szukam taniego i dobrego studia tatuażu. pomorzankaAnka SZUKAM DOBREJ FRYZJERKI!!!! (4) Szukam dobrej fryzjerki z Bolszewa,Gościcina,chodzi mi o Fryzurę... Agnieszka Czy ktoś wie, gdzie teraz pracuje Renata z Salonu Deja vu (Sopot)? (1) Proszę o namiary... Klientka Dwór oliwski- aktywny dzień spa- korzystał ktoś? (2) J.w. Idę w sobotę i zastanawiam się czego się spodziewać, niby idę na basen... Gosia