co na modzele na stopach? (4) niestety zaniedbałam sobie stopy i na śródstopiu mam taką żółtawą grubą... wesołka szukam wizażystki/ styliski (17) Możecie mi polecić jakąś dobrą, sprawdzoną stylistkę/ wizażystkę ? Ważne jest... Aga yusami-epil gdynia (3) Hej jakie macie zdanie yusami-epil gdynia. Chodzi mi o epilacje?? dziewczynadonia
Małe rozmiary ubrań (7) Witam. Czy któraś z Pań wie,gdzie można kupić damskie ubrania w małych... Jat sklepy sopot (2) czy ktoś może mi doradzić tani sklep w Sopocie z odzieżą damska?..wiem tylko... anuuuuuuuuus fryzjer-brzeźno,wrzeszcz (8) znacie dobrego i miare taniego fryzjera interesuja mnie okolice brzeźna i... Ewiaaaa kosmetyczka poszukiwana-pedicure (1) Witam, poszukuję taniej kosmetyczki robiącej pedicure w Gdańsku proszę o... mamaSzymka pilnie potrzebuje nr tel (1) dziewczyny moze ktoras z was ma nr tel do salonu fryzjerskiego w gdyni... martuchowata Manicure, pedicure, brwi - gdzie w Sopocie? (3) Witam! Mieszkam od niedawna w Sopocie, chciałabym znaleźć jakąś kosmetyczkę z... Kasia Paznokcie akrylowe Gdańsk. Gdzie? (4) Witam gdzie w Gdańsku można zrobić naprawdę fajne i dobrze wykonane... Dorota Manicure Hybrydowy (8) Witam, czy ktoś może polecić firmę w której najlepiej kupic lekiery do... Agnieszka fryzjer (1) szukam naprawde dobrej fryzjerki w rozsadnej cenie z okolic gdyni dojazd do... jupi88 henna (1) dziewczynki czy wiecie gdzie na grabówku lub w okolicy jest fajny zaklad... jupi88 który trójmiejski krawiec dopasuje garnitur? (2) cześć! czy znacie pracownie krawieckie na terenie trójmiasta zajmujące się... lg poszukuję krawcowej (1) Czy ktoś z Państwa może polecić sprawdzoną krawcową do uszycia sukienki na... avana wielka potrzeba małych kolczyków (2) Hej, mam problem. Idę na randkę i potrzebuję jakieś delikatne,... tamarka23 Jaki podkład pod puder ziemia egipska (8) Cześć dziewczyny, Jakiego podkładu używacie pod puder ziemia egipska? Mam... Ala Simple Beauty (2) Firma Simple Beauty wprowadziła nowe lakiery do paznokcie (neonowe). Wiecie... gg prowadzenie bloga jako pomysł na radznie sobie z codziennym życiem (1) Dziewczęta, kobiety i wszelkiego rodzaju niewiasty na tym forum. Jakoś po... marysiaka87 Poszukuje dobrej fryzjerki (1) Witam, poszukuje dobrej fryzjerki która zrobiłaby mi fale włosy mam troche... Agnieszka