fitness dla kobiet w ciąży - GDZIE w Pruszczu Gdańskim ?? (3) szukam w Pruszczu Gd. zajęć typu fitness dla ciężarnych. Na chwilę obecną nic... Anula poszukuję stylistki Paznokci (1) Poszukuję osoby, która zrobiłaby mi paznokcie widoczne na zdjęciu(które wysle... Agnieszka manicure minx (3) witam czy ktoś w trojmiescie (najlepiej dynia rumia reda ) robi manicure... monia
Godny/a polecenia FRYZJER/KA w Gdyni (25) Niby jestem zadowolona ze swojej fryzury, ale chciałabym coś niecoś zmienić,... Nusia Gdzie w Gdyni na mikroderm ? (4) Podpowiedzcie doby salon na mikrodermabrazje albo podobne zabiegi, ale pozadny. Ewa Wybielanie zębów - gdzie w Gdańsku? (66) Hej, gdzie na terenie Gdańska można dobrze i przede wszystkim tanio wybielić... niezdecydowana Gdzie w Gdańsku znajduje sie club fitnes dla kobiet?? (6) Mam pytanie-chcialabym zapisac sie na fitnes.Gdzie polecacie i moze jest... tekila28 Szukam dobry salon fryzjerski w Kartuzach (1) Możecie polecić jakiś dobry salon fryzjerski w Kartuzach lub ewentualnie w... kolorowanka Fryzjer (2) Gdzie dobry i tani we Wrzeszczu Górnym? Proszę o opinie Zarośnięty gdzie kupic pończochy bez palców do peep toe (3) gdzie kupić pończochy do peep toe ewka Pazurki Gdańsk Wrzeszcz ul. Kunickiego (1) Hej dziewczyny Poszukuję nr telefonu do Danusi, która robi pazurki żel/akryl... malutkagda Tomasz Szpiec fryzura ślubna (2) Czy czesał którąś z Was p.Tomek na ślub? Dallas rzęski (4) gdzie mogę przedłużyć rzęski + pazurki żelowe/akrylowe na... fiołek Co na twarz ... PUDER? PODKŁAD? (15) Powoli idzie wiosna i czy to prawda, że podkład powinno zastąpić się pudrem?... Evelajna Fryzjer osowa (5) Macie jakiegos poleconego fryzjera na osowie. Który na prawdę zna sie na... małami Opalanie (2) Poszukuję sposobu na delikatne opalenie się. Ze względów zdrowotnych musze... .Nola. GDZIE DOBRY FRYZJER W BRZEŹNIE?? (4) GDZIE DOBRY FRYZJER W BRZEŹNIE?? CHODZI MI O FARBOWANIE:) DOROTA fryzjer - stylista Gdańsk (5) Poszukuję dobrego sprawdzonego fryzjera. Marzy mi się całkowita zmiana... kaoskar Fryzjer do domu Rumia poszukuje (3) Poszukuje fryzjerki ktora strzyze w domu najlepiej z Rumi lub okolic moze... IwonaMarcysia Szukam dobrego fryzjera (rozjaśnienie włosów) (4) Prosze o pomoc. Szukam dobrego fryzjera stylisty który dobrał by mi... Novia8