Fryzjer do domu (3) Jak wyzej,chodzi o sciecie wlosow... mala83 Regulacja brwi (4) Witam Czy moglybyscie podac mi jakis super zaklada gdzie ladnie wykonuja... Wiola uroda (3) szukam dobrej fryzjerki okolice reda rumia punia
gdzie tatuaz? (10) kogo polecacie? mamaalanka Szamponetka Marion (2) Hej , wie ktoś może gdzie można kupić szamponetkę Marion... nat nnt. SPA/masaże (3) Pilnie poszukuję ciekawego,przyjemnego i przystępnego cenowo miejsca,gdzie... Eve makijaż natryskowy, air brush ??? (6) Czy któraś z was miała robiony taki makijaż? jeśli tak to proszę o opinie,... Ewka sprzedam 100 pasemek włosów naturalnych do przedłużania (3) Sprzedam włoski do przedłużania. Do sprzedania mam 200 pasemek. 100... julka Dobry fryzjer Rumia lub początek Gdyni (5) Witam, Czy możecie polecić dobrego fryzjera w Rumi lub w Gdyni Chyloni -... Kaszubka Szukam dziewczyny która przedłuży mi rzęsy moimi produktami w zamian rewanż! (1) Jak w temacie, na moich produktach. Osoba niekoniecznie z certyfikatem ale... Bozenka83 Depilacja w Nomasvello (9) Witam, wybieram się na depilację w salonie Nomasvello w Gdańsku i chciała... Asiulka888 ubrania w rozmiarze xxl (5) witam. czy wiecie gdzie mozna dostac fajne ciuchy w rozmiarze xxl...? prosze... *załamana* Makijaż pernamentny górnej powieki. (3) Hej. Mam prośbę do dziewczyn które już taki makijaż posiadają, lub tych... Karolka Kosmetyczka-Pruszcz Gd,Ujeścisko,Orunia Grn.???? (1) Czy możecie polecić jakąś naprawdę dobrą kosmetyczkę (zabiegi na twarz)z tych... Asik Primigi buty (3) Gdzie w trójmieście dostanę buty tej firmy? ciascioo Depilacja woskiem z dojazdem do domu (2) Witam, jak w temacie.... Szukam sprawdzonej kosmetyczki która przyjedzie... Asiulka888 Mikrodermabrazja diamentowa (6) Witam, Poszukuję b.dobrej kosmetyczki która dojeżdża do klienta i... Dominika Poszukuje kosmetyczki z Oruni Górnej (7) Przed swiętami byłam na oruni gornej u mlodej dziewczyny prywatnie w domu na... Małgorzata nnt.Poszukuje numeru telefonu do fryzjera na ulice Kuśnierska. (2) Niewiem czy dobrze podaje nazwe ulicy ale chodzi mi o mala uliczke za Zusem w... Matyldaa Manicure Hybrydowy (4) Witam, mam pytanie do obeznanych Pań ;) mam zrobiony manicure hybrydowy, i... Aga