Makijaż permanentny pani Ania Plichta co sądzicie? (7) Jestem umówiona z panią Anią na brwi metodą piórkową. Czy ktoś miał u niej... Joaska białe zeby? (1) kto wie jak nazywa się pisak to chwilowego wybielania zebow a raczej... juilka fryzjer gdańsk (2) poszukuje fryzjera, najlepiej dojeżdzającego do domu, lub w okolicach gdańska... marteczka1987
szukam dobrej kosmetyczki (paznokcie akryl) (12) szukam dobrej kosmetyczki (paznokcie akryl) na terenie żabianka i przymorze Jola chylonia, leszczynki, grabowek... (7) poszukuje taniego dobrego fryzjera, wiem ze tani nie zawsze idzie w parze z... martuchowata MISS POLONIA POMORZA (2) Dziewczyny!! Serdecznie zapraszamy na Castingi, ktore odbędą się w... MISS POLONIA POMORZA Krawcowa centrum Gdańska (2) Potrzebuję skrócić spodnie i szukam krawcowej w pobliżu Żabiego Kruka, Długiej. Magda którą prostownicę wybrać? (10) przymierzam sie do zakupu prostownicy do włosów może wy mi pomożecie moje... aris depilacja laserowa (7) Hej wam wszystkim, słuchajcie mam problem z owłosieniem wszędzie. Najbardziej... dziewczyna z problemem gdzie brwi zrobic i jaka metoda bez bolu (9) jak w tytule jestem z gdanska oruni emmii Sprzedam kremy Declare Szwajcarskie (8) Mam do sprzedania kremy orginalne Declare kontakt aneta.gks@wp.pl aneta Kurs pomocy (3) witam chce zrobic kursy na rzesy paznokcie i makijaz niewiem gdzie isc... gosc Sklep oriflame? (3) Witam czy wie ktoś moze gdzie znajde sklepik badz stoisko(w gdyni chyloni) z... Agnieszka JOANNA - ŻEL EFEKT MOKRYCH WŁOSÓW-gdzie kupię??? (2) Dziewczyny może wiecie gdzie moge kupić mokry żel do włosów firmy... j= ASOS (2) Czy dostanę gdzieś w Trójmieście sukienki firmy Asos? Podoba mi się kilka,... Kasia nie moge zrealizowac grouponu na laserowe usuwanie blizn (13) Witam wszystkich serdecznie. Szukam ludzi , którzy zakupili groupon na... Beaw Poleccie dobrego fryzjera na Morenie, Jasieniu, Siedlcach (2) Może ktos mógłby powiedzieć, gdzie można nie drogo i całkiem porządnie obciąć... Kkasika regeneris (4) hej dziewczyny, czy ktoras z was korzystala z zabiegu regeneris? ja jestem po... lutka67 dobra kosmetyczna - salon kosmetyczny w Starogardzie Gdańskim (1) Witam, Czy macie sprawdzone salony kosmetyczne w Starogardzie Gdańskim?... Anna_STG Jakiś fajny butik? (2) Mam dosyć sieciówek,gdzie ubrania są beznadziejnej jakości,a fasony nie... reunia