Depilacja brazylijska pastą cukrową (6) Czy któraś z was robiła? Kiedyś oglądałam filmik na youtubie ale po niemiecku... _pinia83 Dobry salon urody - szukam (2) Witam ! nie dawno przeprowadziłam się do Gdyni i poszukuję salonu urody na... monikakosmetyka montownia fryzur (3) Jakie opinie, warto? Szukam dobrego fryzjera do farbowania i strzyżenia, żeby... mamita
TEATRALNY EFEKT (44) powiedzcie mi, który tusz do rzęs daje efekt sztucznych ,myslalam ze nie ma... ja Makijaż permanentny-Przychodnia niedźwiednik Gdańsk (1) Cześć dziewczyny, Wiem,że jest już watek o tym makijażu,ale nie widziałam... Jusons FRYZJER POSZUKIWANY (1) Czy ktoś może mi polecić fryzjera, który zna się na ściąganiu koloru. Dodam,... roznera STUDNIÓWKA ,BAL maturalny (4) Witajcie formuki . Poszukuję inspiracji na bal kończący Gimnazjum ,dla... jolek Poszukuje osoby która zrobi mi fryzurę ze zdjęcia (2) Witam Poszukuje osoby która zrobiłaby mi taka fryzurę. Jestem z Gdyni oraz... Katarzyna tanio manicure hybrydowy gdansk przymorze, zaspa i okolice poszukuje (4) ok 40-50 zl, moga byc warunki domowe pat Pytanie o rzęsy w Effective :) (2) Czy któraś z Was robila rzęsy tam? :) Jeśli tak to czy efekt zadowalający... Fabiankowa Fryzjer meski (2) Witam, mam pytanie, znacie może jakiegoś taniego i dobrego męskiego... ooodinoo Dobra kosmetyczka na Chełmie ( okoloce Chałbińskiego) (9) Szukam dobrej kosmetyczki na Chełmie, mam problemy z trądzikiem. proszę o pomoc. Baśka Czy są tu konsultantki Oriflame? (3) jak wyżej Ewa24 Gdzie w Gdyni dobry gabinet kosmetyczny (6) Dziewczyny jaki gabinet kosmetyczny/ kosmetyczke polecacie w Gdyni? Mam... krysta Depilacja brwi w Gdyni,gdzie? (2) Macie jakieś sprawdzone gabinety? Olka abacosun fotoodmładzanie (3) Witam Czy ktoś miał zabieg fotoodmładzania w Abacosun w Gdańsku. Bo ja... Monia piling migdałowy czy warto (3) czy warto zrobić serię zabiegów -piling migdałowy czekam na opinie nutka szukam fryzjera w Gdyni (7) Witam. Poszukuję dobrego salonu fryzjerskiego, najlepiej w okolicach: Gdynia... KateZ DOBRY I TANI (8) Zawsze z zaciekawieniem czytam wątki z cyklu: poszukuję dobrego i taniego... MissMix bezpłatna joga w każdy wtorek (1) http://www.gdynia.pl/wydarzenia/70_73941.html do.