Szukam konsultantki AVON, najlepiej z Sopotu (2) Witam, szukam konsultantki, najlepiej z Sopotu lub z Trójmiasta, ale która... marysia Matujący podkład do młodej cery (5) Mam 23 lata i szukam jakiegoś dobrego matującego podkładu. W sklepach jest... Evelajna dredy, poszukuję kogoś kto robi. (2) Poszukuję kogoś kto robi dredy ja chce póki co jednego, ale zależy mi na kims... crazy.
FRYZJER (1) WITAM WSZYSTKICH.MAM ZAMIAR WYBRAC SIE DO TEGO SALONU NA BALEJARZ.CO SADZICIE... JA Poszukiwany piercinger (10) Witam! Szukam osoby zajmującej się przekłuwaniem ciała, która za cenę niższą... Jamajka Fryzjerka do domku:) (6) Czy znacie kogoś kto przyjedzie do domku,obetnie mnie,pofarbuje? Przy... Patrycja przedłużanie włosów - pytanie do Pań!!! (4) Witam wszystkie Panie. Czy któraś z Was ma doświadczenia z przedłużaniem... Kate nnt. trwale prostowanie włosów-gdzie i ile? (5) Dziewczyny, gdzie w Gdańsku szukać takiego zabiegu? Któraś z Was robiła? Tasia niezalogowana Paznokcie żelowe french z kamuflażem Gdańsk (7) Znacie kogoś z Gdańska kto robi paznokcie żelowe z kamuflażem nie drogo? Bez... ocz kosmetyki CATRICE - gdzie kupić? (2) Hej dziewczyny, czy któraś z was natknęła się gdziekolwiek w Gdańsku na szafę... Antoine dobry fryzjer wsród salonów Kemon (1) Szukam dobrego fryzjera w trójmieście, ale zakres poszukiwań ograniczony do... fiddlerek pin-up (2) dziewczyny, pomocy... poszukuję butiku w trójmieście w którym można kupić... poszukiwaczka Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku (31) Witam, Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji (... Mika gąbki naturalne gdzie kupię? (1) może znacie jakiś fajny sklep on-line gdzie kupię niedrogą gąbkę naturalną? goralka MAKIJAŻ PERNAMENTNY - GDZIE ZROBIĆ??? (7) Cześć ;) Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem wykonania makijazu... dzwonekkaro adidasy na zimę (2) Podpowiedzcie proszę gdzie mogę kupić obuwie męskie na zimę, (chodzi mo o... misia dobry tani fryzjer w Gdyni (5) poszukuję gdzie można tanio i modnie ufarbować i ostrzyc włosy w Gdyni ana fajny butik Gdańsk (3) Szukam w Gdańsku fajnego butiku z sukienkami, ale nie sieciówki w galeriach... Aga Jasne jeansy light blue męskie (2) Witam serdecznie może pytanie i głupie ale gdzie można dostać o bardzo jasnej... hejaho Zimowe słuchawki, co o tym myślicie? (2) Znalazłam fajna aukcje i powiem Wam, że zastanawiam się nad kupnem tych... pingwinek