Poszukiwany piercinger

Witam! Szukam osoby zajmującej się przekłuwaniem ciała, która za cenę niższą od studyjnych zrobi dwa kolczyki w wardze.
Kontakt:
dzemejka@gmail.com
GG: 28242836
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukiwany piercinger

powiedz mi, skąd moda na wkłuwanie sobie różnych przedmiotów w ciało? Naprawdę chciałbym zrozumieć, jaki jest sens okaleczać siebie, wbijać sobie w twarz, genitalia lub inne wrażliwe części ciała stalowe elementy, które w mojej ocenie za 20-30 lat będą szpecić starego człowieka, z pewnością nie dodając mu uroku. Nie odczytuj mojej wypowiedzi jako złośliwości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

żaden problem tych przedmiotów wyjąć na starość. Jednych kręcą samochody, drugich piercing. Ja nie rozumiem oo jest fajnego w, na przykład, bieganiu po murawie za piłką, ktoś inny nie rozumie kolczykowania i tatuaży. ; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale zostają dziury w ciele - niektórym chyba trudno "zarosnąć", np. w wielkie otwory w uszach po "kółkach"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchaj, nie wiem czy jest sens oszczędzania na takich rzeczach. Już lepiej zapłacić więcej i iść do studia gdzie masz wszystko sterylnie i kolczyka zrobi Ci fachowiec niż iść do amatora a potem użerać się z ziarniną, migracją, i wyjąć kolca po miesiącu bo nie będzie się do niczego nadawał. To jest wersja optymistyczna, bo jeszcze może być tak że dostaniesz jakieś zakażenie. Poszukaj salonu w okolicy, jak nie wiesz gdzie jest to w panoramie firm sprawdź bo tam napewno będzie i uzbieraj kase na profesjonaliste.

ps. mówi sie "piercer" a nie piercinger ;)

Tez uwazam ze warto inwestowac w studio...sama jako nastolatka z kolezankami odziurowałam sobie ucho (suma summarum 11 dziurek w lewym w tym na płatku ) i powiem ze jakbym byla starsza to byłabym mądrzejsza. Nic zlego sie nei stało, tyle ze kazda w innym miejscu, a ta na płatku za głęboko była, kolczyk "wpadł" do srodka, i przy napuchnietym uchu koleżanka wygrzebywała mi go (ból straszny) i po zagojeniu i tak poszłam do studia zrobic jeszcze raz....

Nie ryzykowałabym domowym zabiegiem jezeli chodzi o twarz. Mam na języku i tez robiony tylko i wyłącznie w studio. zawsze (odpukac) jest gdzie pojsc z reklamacją....

Mam Namiary na Panią która wykonuje w Gdyni -ceny od 30 do 50 zł

dziewczyna prosi o namiary na kogos kto przekluwa a tu jak zwykle wszyscy sie wymadrzaja!

ja mogę zrobić za darmo, mam młotek i gwoździe

jak to jeszcze aktualne tu masz link dobre studio i mają ceny jak u domowników
http://www.facebook.com/events/297781430244598/
http://www.bluestattoo.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...