KOSMETYCZKA Z DOJAZDEM poszukiwana (21) Witam, poszukuje kosmetyczki, która przyjeźdza do domu klientki (Gdańsk... MajowaMaja EKO SPA (1) Witam serdecznie, studiuję w pewnej gdańskiej uczelni i chcę dowiedzieć się... Student SALON FRYZJERSKI UL.KIELECKA (1) WITAM!CZY KTORAS Z PAN KORZYSTALA JUZ Z USLUG FRYZJERA W W/W ZAKLADZIE? JEST... JULITA
Ziaja peeling (13) Dziewczyny szukam dla siebie peeling, kiedys uzywałam z Avon taki niebieski,... AgaaR Paznokcie Akrylowe Gdynia (7) Witam! poszukuję Pani która wykonuje paznokcie akrylowe na formie , w okolicy... chocolate-91 Campus - jak zwrócić wadliwe buty? (3) Sprawa, z którą się zwracam do Was drodzy forumowicze dotyczy niemożności... sarah227 jakie dodatki do różowej sukienki? (1) pod koniec lata idę na wesele przyjaciółki, wymarzyła sobie żebyśmy pozostałe... dziuba solarium w pruszczu (1) hej dziewczyny, wiecie moze do ktorej godzinki otwarte jest jutro (31.12)... olga Pedicure leczniczy,medyczny u klientki w domu SZUKAM (2) Znacie kogos sprawdzonego? Mieszkam w gdansku na Siedlcach. Chodzi o... Mimii Sukienka dla puszystej - gdzie kupię? (9) potrzebuję eleganckiej sukienki rozmiar 44. Mam 26 lat, więc musi być modna i... 11 Monika Staniecka kurs wizazu (8) Czy ktoś korzystał z kursu wizażu i analizy kolorystycznej u Pani Moniki... kulka Najlepszy fryzjer do dekoloryzacji i farbowania na blond ; ) (5) Dziewczyny jakiego polecacie fryzjera/rke do zrobienia dekoloryzacji oraz do... Edziaaaaa wzorki na wlosach- dobry fryzjer (3) witam, poszukuje w gdansku dobrego fryzjera ktory umialby z boku glowy wyciac... agza81 fryzjer gdańsk (3) Mam pytanie. Czy ktoś sprawdził fryzjerkę z Gdańska z salonu fryzjerskiego... Kasia oriflame (7) Drogie forumki-orientujecie się, czy w Gdańsku jest jakieś stoisko z... miki= farbowanie włosow półdługich (4) jaki salon polecacie? sprawdzony i nie za drogi (do 120zl) :) asia fryzjer (2) dziewczyny pomózcie szukam dobrego fryzjera oczywiscie w rozsadnej cenie moze... jjhd77d Fryzjerka do domu poszukiwana!!!!!!!! Gdynia (3) Hej poszukuję fryzjerki,która mogłaby przyjechać do mnie do domu (Gdynia... Ewa 31 gdzie jest najlepsza hurtowania odziezy na pomorzu ? (2) mam mały sklepik z odzieżą , Wszyscy zaopatrują się w Ptaku- koło Łodzi. ale... kamila p. Michalina ze Studia Fryzur i Kosmetyki Gdynia (1) Gdzie aktualnie pracuje p. Michalina ze Studia Fryzur i Kosmetyki - Gdynia?... mala