liposukcja ultradzwiekowa- chce shudnąc!!!!! pilnie (3) czy ktos korzystal z liposukcji ultradzwiekowej, czy sa jakies efekty? kto... lutka67 vacuwell (5) mam pytanie czy ktoś korzystał z zabiegów vacuwell czy warto? Adela zlota nitka (4) w srode mam zabieg z zlota nitka. zanet
Farba do siwych (4) Jaka farbe mozecie polecic do siwych wlosow? Wczoraj uzylam loreal... as kurs przedłużania rzęs-pomóżcie (3) Chcę zrobić kurs przedłużania rzęs metodą blink&express (blink&go). Mam na... mm paznokcie - gdzie ladnie zrobić ........Kowale, Orunie, Ujeścisko .??.. (38) polecicie mi kogoś , może byc z dojazdem do domu też ...może ktos... rybalon1 Dobra kosmetyczka - gdzie? (8) Witam! Dużo mamy salonów kosmetycznych w Pruszczu, ale który polecacie?... Karolina Kontakt do gabinetu kosmetycznego ZaSPA na Drzewieckiego? (1) Niedawno ulotki roznosili, może jeszcze nie wyrzuciłyście? Agatha Solarium Rumia (2) Gdzie jest dobre solarium w Rumi? Ewa szukam fryzjerki ktora pracuje " w domu " :) (4) Tak jak w opisie, szukam fryzjerki ktora przyjmuje klientki albo u nich albo... :-) Gdzie mozna kupic teraz kurtke pilotke? (1) Przeszukalam cala galerie baltycka i byla jedna jedyna w rozmiarze s. fashion... LidkaJ dobry fryzjer w pruszczu (4) zależy mi na dobrym, ale nie zawrotnym cenowo fryzjerze. Aleksandra uzupelnienie rzes - GDZIE? (7) Chcialabym sie dowiedziec czy wiecie gdzie mozna uzupelnic rzesy w miare... Kati nnt. salon fryzjerski Ladies na Nowym Horyzncie (2) czy ktoś korzystał i poleca/odradza? jakie ceny? liczę na jakieś opinie, bo... fiolka makijaż permanentny brwi . (1) czy ktoras z was ma makijaz permanentny brwi ? kupilam wczoraj grupon i mam... Edzia perełki brązujące AVON-pytanie (8) dziewczyny czy w nowiutkim opakowaniu,kuleczki są oddzielone od gąbki jakąś... ania makijaż pernamentny metoda piórkowa (2) bardzo byłabym wdzięczna za przesłąnie zdjęcia na priv jagodagwo@wp.pl jaki... jagoda76 Fryzjer - farbowanie farbami naturalnymi (5) Hej! Czy znacie jakiś salon fryzjerski, w którym dostępne jest farbowanie... Małgo Kosmetyka w salonie czy w zaciszu domowym? (5) Witajcie, Prowadzę ankietę na temat: Czy kobiety wolą korzystać z usług... Ola Szukam kogoś kto podetnie i ułoży włosy i ewentualnie zrobi akryle do poniedziałku do południa. (1) Szukam kogoś kto podetnie i ułoży włosy i ewentualnie zrobi akryle do... miecznikowskaiwona@wp.pl