szukam fryzjera ktory dobrze strzyze na boba (2) Jak w tytule mamaalanka DOBRA KRAWCOWA (3) Witam Was!!! Chciałam zapytać czy znacie dobrą, sprawdzona krawcową? Taka... Katarzynaka frzjer zakoniczyn/kowale (3) poszukuje frzyjera z "wizją" czy znajde takiego w tych okolicach .....
pierwszy krem przeciwzmarszczkowy (5) mam 28 lat, cerę mieszaną z miejscowymi wypryskami. Zauważyłam u siebie... gabcia25 GDZIE ZNAJDE TAKA SUKIENKE? (5) http://moda.allegro.pl/roco-sukienka-rozkloszowana-kokardka-orange-36-s-i2168... malaniunia makijaż permanentny brwii Allure - Brzeźno (1) j/w czy ktoś tam robił? Sara-03 NO vello - fotoodmładzanie (2) Czy korzstał ktoś z fotoodmładzania w salonie No vello? jakie efekty? Aga Kuśnierz poszukiwany (3) Czy zna ktoś dobrego kuśnierza, który przeszyje kurtkę skórzaną? proszę o... Ja aerobik rumia (7) hej polecacie jakiś fajny aerobik w rumii?? Jeśli tak to jakie zajęcia bo... Agatka88 farbowanie włosów a miesiączka (3) Hej :) Mam takie może trochę głupie pytanie ;) Czy to prawda, że podczas... Annika czy w Chwaszczynie są jakieś zajęcia fitness? (16) jak w temacie :) mamita jaki samoopalacz polecacie? (7) Jak w tytule...używałam już paru ale zawsze ostawiałam na półkę z powodu... jozia Gdzie na baleyage w Gdańsku? (5) Szukam dobrego i sprawdzonego fryzjera, do którego warto pójść na baleyage.... K. gabinet kosmetyczny "Styl i Uroda" ? (9) Był ktos może u kosmetyczki na Jaśkowej Dolinie? Chodzi mi o opinie ? Warto ?... onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2525 Poszukuję dobrego i sprawdzonego fryzjera- chodzi o strzyżenie najlepiej Przymorze i okolica (19) Znacie może dobrego i sprawdzonego fryzjera, który potrafi dobrać odpowiednią... ;-) Gdzie aerobik w Gdańsku (1) Witam, czy wiecie może gdzie w Gdańsku, tzn. w jakiejś szkole np. prowadzone... Ewelina Paznokcie żele/akryle- czy możecie kogos polecić? (3) Chciałabym sobie zrobić paznokcie ale nie jestem na 100% przekonana jaką... victoria221 paznokcie gdańsk (1) kto robi dobrze i przystepnie w gdansku pazurki akryl /zel? ja gdzie przekłuwają uszy na dwa pistolety? (2) gdzie mogę przekłuć uszy na dwa pistolety,może ktoś wie? magda zabiegi na twarz - wySPA czy JACQUES ANDRE ? (2) Wykonywał ktoś zabiegi na twarz w salonach wySPA i JACQUES ANDRE? Interesuje... beata_gdansk