FRYZJERNIA -Wallenroda Gd Wrzeszcz ,czy korzystałyście z ich usług...? (4) dziewczyny,znalazłam blisko siebie "ponoć" dobry salon,interesuje... 2xmama Gdzie w trójmieście można kupić sukienkę w stylu pin up? (1) Poszukuję sukienki w stylu rockabilly/pin up. Czy ktoś wie gdzie tego typu... justme Fryzjer na sobote 26.05 (2) Witam serdecznie, potrzebuje fryzjera, który zrobiłby mi upięcie na wesele w... nikaska
Dobry fryzjer okolice Przymorza/Oliwy (1) chodzi o baleyage ;) ania TERMOLOKI-opinie (1) Interesują mnie opinie na temat termoloków, może polecacie jakieś konkretne? beata_gdansk dziewczyny pilnie poszukuję makijażystki i fryzjerki 26 maj.... (6) dziewczyny pilnie poszujue sprawdzonej fryzjerki -ułożenie fryzury i... 2xmama poszukuję - na prezent - kosmetyczka (3) taka średnia, do torebki, na prezent, fajnie jakby byla elegancka,... Sara-03 medycyna estetyczna (2) Powiedzcie czy może ktoras z was korzystała z zabiegów velashape II lub Lipo... Moni Karren Millen (3) Witam, w Klifie jest butik ww osoby, jakie tam są ceny sukienek? Wiem, że w... ... Gdzie w Gdańsku wody perfumowane na mililitry? (2) Jak w temacie poszukuję rozlewni perfum... Bzyk KREATYWNY, KAMERALNY FRYZJER - CO MYŚLYCIE (4) Witam, w sierpniu wracam do Gdyni po 3-letniej przerwie:) Cały czas natomiast... olgaanna Depilacja w salonie yusami epil w Gdyni (1) Hej mam pytanko odnośnie depilacji w Gdyni w yusami-epil. Zastanawiam się nad... dziewczyna Dobry chirurg plastyczny trójmiasto (1) Witam, czy może ktoś polecić mi dobrego chirurga plastycznego w... Ola Gdzie jest Kamil z alternative?? (2) Dzwonię, pytam o niego i szok, już tam nie pracuje. Gdzie go można znaleźć? aaaaaaa Który gabinet medycyny estetycznej? (4) Witam, wybieram się aby zlikwidować kilka zmarszczek i zastanawiam się który... Anna szukam fryzjerki-czesanie w domu (1) Szukam do uczesania corki do Komuni. U mnie w domu,w Sopocie Chodzi o 13 maja. em Bielizna korygująca-wyszczuplająca (12) w Gda gdzieś. Jakies sklepy. Anna1979 Ecosfera w Gdańsku (1) Hej dziewczyny! Czy któraś korzystała z zabiegów w tym salonie? Jeśli tak jak... gosiulek hurtownia fryzjerska na chełmie (11) czy na chełmie jest jakaś hurtownia fryzjerska? aga Torebka :) (6) Orientujecie się może gdzie kupię torebkę z Marilyn Monroe ? Pozdrawiam :) Joanna