Drogie panie proszę o pomoc :) (9) Którym Waszym zdaniem płaszcz jest ładniejszy? Proszę o dobadzto kobiet.... Adam czy któraś z Was szyje? :) (3) Dziewczyny, potrzebuję spódniczkę z tiulu (kilka warstw) na gumce. Niby nic... Tup Gdzie w Gdańsku dostanę pomadki firmy CELIA? (3) j.w. Nigdzie nie mogę znaleźc :( monia
Gdzie kupię w trójmieście szal/kołnierz/obszycie z lisa rudego? (2) jak w temacie będę wdzięczna za info :) Novia8 Szukam krawcowej (4) Poszukuję krawcowej. KasikRot przekłuwanie uszu w derm-al w sopocie (7) ktoś był? i czy robią jednocześnie na dwa pistolety? jak to wygląda? mama studniówka - fryzjer (6) Jaki zakład bądź fryzjera polecicie żeby ciekawie i modnie uczesał na... zakłopotana przedłużanie włosów :) (3) Hej, ile z Was miała lub ma przedłużone włosy? Jaką wybierałyście metodę? I... Aga keratynowe prostowanie włosów:) (6) Chciałabym zapytać czy ,któraś z Pań korzystała z "takiego... Kasia Szukam Fryzjerki,która zdejmie mi kolor (15) Hej dziewczyny. Szukam dobrej i taniej fryzjerki,która zdejmie mi kolor z... PszczolkaMaja Legginsy (2) Dziewczyny, gdzie mogę kupić czarne legginsy na teraz na jesień w dużym... Asia krawcowa chełm (1) Szukam krawcowej z okolicy, która uszyje mi spodnie. hanka gdynia sklep z bielizna (1) witam serdecznie poszukuje w gdyni sklepu z bielizna ale nie typu... karcia perfumy Revlon Charlie - proszę o opinie (2) Hej, czy któraś z Was używała tych perfum? Możecie polecić który rodzaj jest... perfumka dermatolog kosmetyczny - proszę o opinie (1) Czy ktoś zna panią dr Joannę Garstecką z gabinetu przy ul. Kruczkowskiego... kasiaS Kurs piercingu (1) Interesuje mnie kurs piercingu w Trojmieście... jeśli ktos się w tym... Fafryśka wacuwell (1) mam pytanie czy ktoś z was korzystał z tego urzadzenia jakie sa wasze opinie... ,ckm Pomocy (3) witam. Kolega ma problem z zakupem spodni. ma 188 cm wzrostu. wg tabeli... anettkaboss dobry fryzjer jasień/szadółki? (2) szukam dobrego fryzjera w okolicy jasienia lub szadółek a mieszkam tu od... aleheca jakie domowe maseczki na suchą cerę ? (13) macie jakieś przepisy na maseczki naturalne, które odżywią i mocno nawilżą... Cytrynka 007