fryzjer stylista gdańsk (3) podajcie namiary na kogoś fajnego. Mam straszny bałagan na głowie i brak... beata jakie dodatki? (3) kupiłam sobie dziś chabrową sukienkę na sylwestra prawie do kolan na... pytalska koszule meskie eleganckie (3) gdzie w Trojmiescie mozna znalezc sklep z duzym wyborem koszul meskich... benek
dystrybutorki zapachów FM szukam- znacie? (8) jak w temacie, chciałabym przetestować, może znajdę kogoś w Gdańsku? wmp12345 Ciuszkomania na Zaspie - już jutro (2) Zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane wymianą ciuchów :) - do Gdańska... EwkaMewka solarium (7) czy jest w trójmiescie jakies solarium gdzie mozna kupić nielimitowany... Szukam pedicure chełm/ujeścisko/morena (2) hej, możecie polecić jakieś przystępne miejsce? pozdrawiam okruszek_ MANICURE HYBRYDOWY pytanie... (24) Czy któraś z Was dziewczyny robiła może sobie tan manicure? Ciekawi mnie... agunia83 Jofi Isza - prośba o opinię. (3) Witam, Czy któraś z Was była może w salonie fryzjerskim Jofi Isza na... ajcia jaki zabieg? (3) Szukam rozwiązania mojego problemu kosmetycznego. Bardzo mocno schudłam... niezorientowana która firma robi lekko kryjące szminki? (7) Szukam pomadki, która nie będzie miała bardzo nasyconego pigmentami,... kijek Dobre szkolenie stylizacji paznokcia (25) Gdzie znajdę je najbliżej? Ile może kosztować i ile będzie trwało? martucha kurtka snowboardowa z LIDLA. ktoś kupił? (4) Jak w temacie. Czy Jest tu ktoś kto ją kupił? I Czy warto? W gazetce wszystko... MMM90 sukienka sylwestrowa (1) hej! szukam sukienki sylwestrowej...mozecie mi doradzic ktora wybrac?... gabi Gdzie w Gdańsku kupie puder bambusowy? (1) mam kupić na prezent świąteczny puder bambusowy, wiem, że jest na biochemii... Weronika Dobra komsetyczka i fryzjerka (4) Witam dziewczynki :) Poszukuje dobrej kosmetyczki i fryzjerkiw zwiazku ze... baasia_91 poszukuje butow na zime!!! (7) Drogie Panie czy ktoras z was robiac zakupy w obuwniczym(Gdansk) natknela sie... Gosi@ Pomysł na prezent dla żony, moze kurs makijazu? (6) Co o tym myslicie panie? Moja zona robi sobie makijaz i widze ze nie wychodzi... kordesik peeling chemiczny (6) potrzebuje namiary na sprawdzony gabinet gdzie można wykonać peeling... ewau37 Co o tym sądzicie? (3) Co sądzicie o takich legginsach? Czy rzeczywiście są tak dobre,wyszczuplają ?... bunia666