Serdecznie polecam to miejsce, aby urodzić i być pod okiem profesjonalnego i empatycznego zespołu lekarzy. Z całą pewnością na wyróżnienie zasługuje dr Agata Wieczorek i dr Marcin Piotrowski oraz dr wykonujący mi cc (niestety nie pamiętam nazwiska, a z wrażenia i emocji jakie niesie poród nie jestem w stanie sobie go przypomnieć). Posiadają ogromne doświadczenie i wiedzę a do tego potrafią przekazać ją pacjentowi w przystępny sposób. Bardzo miło wspominam położne Panią Bożenę Kamińską i Lenę Lipińską. Pomocne, empatyczne i z ogromną wiedzą. Z wielkim zaangażowaniem i sercem wykonują swój zawód. Były dla mnie wielką opoką w tym trudnym czasie poporodowym, gdzie hormony buzują. Oczywiście cała kadra oddziału gin-poł była ogromną pomocą. Ale z pewnością te dwie wyżej wspomniane położne zostaną na dłużej w moim sercu. Za co ogromnie jeszcze raz im dziękuję. Serdecznie życzę każdej rodzącej, aby właśnie na nie trafiła. Na plus jednoosobowe wyremontowane sale z łazienką po porodzie (blok b) oraz dostępność środków higienicznych. Polecam!