Kierunek-szacunek (5) Chciałem poruszyć temat rzeka, temat który można wałkować w kółko, a wciąż... Artur Dojazd do lublewa (8) Ludziska potrzebuje pilnie wiedziec jak dojechac do lublewa z gdanska... Agnieszka2404 Problem z ZKM i kontrolą (6) Nie wiedziałem gdzie wrzucić moje pytanie, więc zdecydowałem się tutaj.... bobby
O matko! (3) Zamknęli Gotycką. Już nie można trzmychnąć z Zabytkowej na Podleśną. polly Czy warto kupować u dealera? (13) Jak wyżej. Uważacie, że warto kupić auto u dealera? A może jednak w komisie?... FORA-ZE-DWORA Raport drogowy (16 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ciasno na al. Armii Krajowej Zakorkowana jest ul. Nowatorów do ul.... kto wie z kąd musze przesłać dokumenty do POrdu (4) dziewczyny 2 lata zwlekałam z podejściem do egzaminu na prawko gdzie muszę... marta Raport drogowy (15 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (13) Ścisk na ul. Nowej Kościuszki W Gdańsku korkuje się ul. Podwale... parking za pocztą, koło dworca pkp w Gdyni (1) zarobiłam własnie mandat od firmy Apcoa za niezapłacenie postoju w Gdyni, na... berbu Spacerowa (11) Mam takie małe spostrzeżenie a pro'po tej ulicy....albo co niektórzy kierowcy... Leo Raport drogowy (14 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (19) Duży ruch na Marynarki Polskiej Mamy korek na Trakcie św. Wojciecha do... Mikołaje (6) czy ktoś wie kiedy w tym roku pojadą Mikołaje na motocyklach ? niki Raport drogowy (13 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (17) Ciasno na Spacerowej do Osowy Powoli jedziemy ponadto al. Armii Krajowej do... GD 659CH jak... (29) Dnia 8 listopada 2012 kierujący pojazdem o nr rejestracyjnym GD 659CH, na... b50 Raport drogowy (12 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Ścisk na Trakcie św. Wojciecha do centrum Korek na Trakcie św. Wojciecha... Roboty w lesie (1) Czy ktoś może wie co będzie budowane na drodze leśnej od ul. Spacerowej w... Ktos Jak dojechać do Straszyna? (5) Mógłby mi ktoś solidnie nakreślić jakim autobusem dojechać z Gdańska do... Przyjezdny gdzie oc z ochroną utraty zniżek? (5) wie ktoś może? icek Raport drogowy (9 listopada 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (25) Ciasno jeszcze na Trakcie św. Wojciecha W Gdyni na ul. Sopockiej do ul.... Rondo przy węźle Karczemki. Dwie podstawowe zasady (11) dla przypomnienia. Pierwsza - Na rondo wjeżdża się tylko, jeżeli można z... alucard