Najgorsze przejście dla pieszych w Gdańsku okiem kierowcy. (1) http://maps.google.pl/?ll=54.429485,18.477405&spn=0.003458,0.006899&t=m&z=17&... samtron Raport drogowy (8 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Kłopoty na Estakadzie Kwiatkowskiego W Gdyni Estakada Kwiatkowskiego... gdzie najlepiej zaparkować w centrum Gdańska? (4) witam wszystkich i proszę o pomoc,gdzie najlepiej zostawić auto w okolicach... robert
zlodzieju (1) zlodzieju który dnia 07.10 wyczepiłes w aucie pamietaj znajde ciebie a wtedy... jupi9 jaki prostownik i gdzie kupić?? (5) mam opla astrę 1,4, dwa tyg. temu zmieniony alternator, samochód codziennie... muszyca Raport drogowy (5 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Gęsto na drodze z Gdyni do Żukowa Kierowcy podrużujący z Gdyni w kierunku... OBWODNICA (2) Korek na obwodnicy, wypadek około 15:00 na wysokości Karwin. Pozdro Tomasz Ogolne przepisy Taxi. (1) Niektorzy Klijenci czesto nie majac wiedzy prawnej - w spodob nachalny kaza... SYLVIA SAINT Citroen Xsara 1.9 d gaśnie (2) Witam, Mam problem z moim autem. Może ktoś miał podobny. Otóż odpala i za... mira UWAGA NIEBEZPIECZEŃSTWO (81) Uważajcie na blondynkę w starym fiacie siena w kolorze sinym. Kobieta... kohereza Parkowanie na Skwerze Kosciuszki? (4) witam,czy ktoś wie czy na Skwerze Kościuszki w Gdyni parking jest płatny w... robert Raport drogowy (4 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Duży ruch na Obłużu Niestety fatalnie podróżuje się w Gdyni na Obłużu. Tam... Raport drogowy (3 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Ścisk na ul. Łostowickiej Przed nami ostatni dzisiaj Raport Drogowy.... hak do captivy (3) czy wie ktos gdzie mozna tanio kupic wyczepiany hak do captivy? z gory dzieki wujcio Zakaz wjazdu na wiadukt Braci Lewoniewskich we Wrzeszczu (9) Od strony Grunwaldzkiej pojawiły się znaki (na razie przekreślone)... Piotr Raport drogowy (2 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (46) W Gdyni ul. Sopocka w korku do Karwin Tak dotarliśmy dzisiaj do końca... Znicze na grunwaldzkiej ? (5) Witam Jadąc dziś do pracy Grunwaldzką ( w Gdańsku ) zauważyłem na wysokości... xXx Raport drogowy (1 października 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (37) Korki na Siedlcach Poważny zator drogowy mamy na ul. Łostowickiej do al.... Bułka z masłem (2) Skrzyżowanie Miszewskiego i Grunwaldzkiej pokonuję po ki.lka razy... Pawełek Raport drogowy (28 września 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (26) Korkuje się krajowa \"siódemka\" do Cedr Małych Ciasno na południu Gdańska....