Raport drogowy (20 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Wypadek na Jabłoniowej w Gdańsku Kończymy nasz popołudniowy Raport Drogowy.... Mulda/zagłębienie na al. Rzeczypospolitej. (7) Na al. Rzeczypospolitej, za skrzyżowaniem z al. J.P.II, na prawym pasie... kyselak grand vitara (5) Witam. Zamierzam sprzedac trzydrzwiowa Grand vitare z 2009 roku 70tys km,... leon
Jak to jest z wyrabianiem nowego prewa jazdy? (2) Zgubiłam prawo jazdy, muszę wyrobić nowe. Przeczytałam na internecie, że to... ażebyt do zmotoryzowanych (11) Witam!! Jaki ubezpieczyciel jest najlepszy na rynku?? Musze ubezpieczyć... w kropce Arpol czesci Gdansk? (3) Witam ! Gdzie kupić w Gdańsku AMORTYZATOR POKRYWY BAGAŻNIKA ?... onisim39 Motorem z Gdańska do Władysławowa (2) Witam, jest ktoś chętny jechać jutro (19.08.2012) do Władysławowa?... Konrad Raport drogowy (17 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Zator na ul. Nowej Kościuszki Wolno jedziemy ul. Spacerową jakieś 400 metrów... tablice- kradzieże (1) notorycznie ktoś kradnie tablice rejestracyjne...mnie to dziś tez... czarna_gda Raport drogowy (16 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 16:30 (12) Korki powoli odpuszczają Ostatni raz dzisiaj spoglądamy na sytuację drogową... pierwszeństwo na skrzyżowaniu (4) Witajcie! Jestem "świeżym kierowcą"... Zjeżdżam z mostu Jana Pawła II i... AndrzejD Raport drogowy (14 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (23) Korki na wylocie w stronę Warszawy (godz. 17:00) Przed nami ostatni w tym... Reklamacje do PKS "Gryf" Gdańsk. (3) Witam otóż mam co miesiąc wykupiony bilet miesięczny u tego przewoźnika i... Paweł Raport drogowy (13 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (14) Korki maleją. Ruch wygląda zacęcająo Tak dotarliśmy dzisiaj do końca Raportu... odleglosc z przejazdowa na matarnie (3) hej, wie ktos moze jaka jest odleglosc z przejazdowa na matarnie? bardzo... CzekoladowaPralinka Nowa organizacja ruchu w Starej Oliwie+niespodzianka (1) o co tutaj biega? Najpierw zmieniają organizację ruchu to jeszcze chcą nam... ham i prostak Z jaką prędkością mogę poruszać się ul Elbląska? (7) Z jaką prędkością mogę poruszać się ul Elbląska? Zgłupiałem już... jest to... AndrzejD Raport drogowy (10 sierpnia 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Wypadek na obwodnicy w Straszynie Sprawnie jedziemy do Chwaszczyna z Osowej... gdzie na motor w 3mieście i okolicach? (2) może ktoś polecić jakieś fajne miejsca w 3mieście i okolicach na wypad... motorzystka Autostop (25) Witam forumowiczów ;-) Chciałem zadać wam pytanko: czy zabieracie ze sobą... Michał