SZUKAM TANIEJ LAWETY (2) Szukam taniej lawety,czy ma ktoś może jakieś namiary?? będę wdzięczna :)... ania Raport drogowy (30 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Korki w stronę Elbląga (godz. 17:00) Przed nami ostatni dzisiaj Raport... Coroczne łatanie dróg na przymorzu (4) Witam, Mieszkam na Al. Rzeczypospolitej i od jakiegoś czasu zacząłem się... tfaruk
Kierowca karetki- moje spostrzeżenia (8) Będę tu zamieszał przypadki ludzkiej głupoty i debilizmu kierowców ,którzy są... honeker nauka jazdy -dodatkowe godziny (6) dziewczyny macie może kogoś w rodzinie kto jest instruktorem nauki jazdy?chcę... olenka_21 korek na Podwalu Przedmiejskim (2) Czy ktoś wie z jakiego powodu jest od paru godzin korek na Podwalu?... L. Raport drogowy (27 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Zatory na Spacerowej i Słowackiego Bardzo duży ruch na Słowackiego i... Kolarze na Spacerowej i nie tylko. (2) Igranie z życiem. Jak inaczej nazwać wyprzedzanie samochodów z prawej... PL Czy z Przejazdowa można już dojechać do Pruszcza Gdańskiego? (3) Witam. Jak w temacie - czy ta droga przez Wiślinę, Dziewieć Włók jest... Asia K wypadek (10) dzis okolo godziny 13 byl wypadek na skrzyzowaniu Kołobrzeskiej - Chlopskiej.... magdaka WYPADEK na Stogach śmiertelny??? dziś! (67) Dzisiaj koło 12.00-13.00 jeździły karetki od strony przychodni w strone... PszczolkaMaja Raport drogowy (26 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (20) Zwiększa się ruch na dojazdach do obwodnicy Coraz większy ruch na dojazdach... skrzyżowanie Legionów i Kościuszki (4) około godz 18:45 , na środku skrzyżowania leży rozbity motocykl, z boku stoi... Edi obszycie kierownicy skórą (5) witam, zachciało mi sie skórzanej kierownicy w aucie. czy ktoś się orientuje,... emil Raport drogowy (25 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (24) Nieco większy tłok na dojazdach do obwodnicy Ruch zwiększył się na Armii... warsztat godny polecenia ? (15) czy ktoś może mi polecić dobry warsztat i niekoniecznie najdroższy ? do tej... kasik2006 Raport drogowy (24 lipca 2012), ost. aktualizacja: 9:00 (15) Wrzeszcz bardzo wolny (godz. 09:00) Wrzeszcz wyraźnie wolniej jedzie, a... jak dojechać do ikei (2) witam, mam pytanie jak dojechac do ikei autobusem z armii krajowej w gdynii... 2018 Raport drogowy (23 lipca 2012), ost. aktualizacja: 17:00 (15) Problemy na Obwodnicy Z powodu kolizji ciągle jest duży korek za Matarnią aż... Raport drogowy (20 lipca 2012), ost. aktualizacja: 16:00 (20) Al. Zwycięstwa w Gdyni już przejezdna Na Podwalu Przedmiejskim mamy korek od...