Sprzedam olej Mobil 5W/30 (1) Mam do sprzedania olej Mobil 5 litrów cena 120zł patryk Autopilot (13 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (19) Uwaga na remonty Elbląska na Warszawę, Kartuska, Spacerowa, Czyżewskiego i... Radio Gdańsk Chamstwo taksówkarza (2) Dziś rano byłem na myjni naprzeciwko Carrefoura. Samochód postawiłem na... danziger
Szukam miejsca do samodzielnej naprawy samochodu. (1) Mam Fiata Ducato i potrzebuję zrobić w nim kilka napraw (wymiana... Pozdrawiam Automat? (14) Stoję przed zakupem Renault w automacie,auto ma 10lat,jak się sprawują... Melpomena Poszukiwany mechanik znający się na Fiatach (4) Witam, piszę z prośbą o namiary na dobrego mechanika, który zna się... JK Autopilot (12 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (15) Kartuska i Elbląska mocno zatkane Ruch w Trójmieście powoli się normuje, ale... Radio Gdańsk GT AUTOSERWIS GDYNIA WIELKOPOLSKA (OLGIERDA) (1) Witam, czy ktos z was serwisuje się w tym warsztacie ? I jakie macie opinie?... AR Autopilot (11 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (24) Problemy na DK numer 7 Uwaga zablokowana jest droga krajowa numer 7 na... Radio Gdańsk Autopilot (10 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (20) Ciasno na Niepodległości w Sopocie. Sytuacja na ulicach Trójmiasta powoli... Radio Gdańsk Kupię Audi A4 B6 (od 2001 po liftingu) (3) Jak w temacie... szukam bezpiecznego i solidnego Audi A4 po liftingu w... Randa82 Autopilot (9 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (21) Tłok w Sopocie. Ciasno w Sopocie na Niepodległości do Orłowa oraz na 3... Radio Gdańsk Saszetka z dokumentami na Armii Krajowej (1) W dniu 08.08.2010 (sobota) około godz. 19-tej zgubiono czarną saszetkę z... tomasz1855 Autopilot (8 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (8) Ciasno na Spacerowej. W Trójmieście mały ruch. W Gdańsku ciasno tylko na... Radio Gdańsk Autopilot (6 sierpnia 2010), ost. aktualizacja: 17:59 (18) Kolizja na obwodnicy Trójmiasta. Do kolizji doszło na obwodnicy Trójmiasta -... Radio Gdańsk Auto złom gdzie? (2) witam, szukam auto złomów, najlepiej na terenie Trójmiasta. gdzie znajdę... angus Matiz B+LPG kupię tanio (1) Niepełnosprawny kupi tanio Matiza na benzynę i gaz. Nie musi być... Niepełnosprawny Kapliczna - zakaz postoju (2) Dlaczego na ulicy Kaplicznej w Gdańsku zostały ustawione znaki zakazu postoju... Roman dostępny kanał w Gdyni - gdzie takowy znajdę? (3) Witam, Chciałem zrobić coś przy aucie - zajmie to mi pewnie maksymalnie 4... Yans Toyota Yaris rocznik 1999 ! może znacie kogoś kto chce sprzedać??? (1) Kupię Toyotę Yaris rocznik 1999 lub 2000 do 10 000 PLN w woj. pomorskim, w... P.