Chamstwo taksówkarza

Dziś rano byłem na myjni naprzeciwko Carrefoura. Samochód postawiłem na stanowisku odkurzacza wyjąłem dywaniki i zaniosłem do boksu myjni powiesić na klamerkach do mycia. Odległość miedzy obu miejscami jakieś 10m. Byłem jedynym klientem myjnia pusta więc byłem spokojny. Odkurzanie zajęło mi jakieś 3 minuty. W tym czasie na myjnię wjechał zielony Passat kombi ( nie zwróciłem uwagi na nazwę korporacji, nr rejestracyjny itp. no bo i po co). Wjechał i po minucie wyjechał ja w tym czasie zamykałem auto wyrzucałem śmeci i przeparkowywałem sie już do boksu gdzie wisiały dywaniki. Taryfiarza już nie było i dywaników też.

Życzę ci złodzieju byś się nimi udławił. Dywaniki były od Laguny więc wiedziałeś że nie przydadzą ci się. Taksówką długo już nie pojadę. Znajomym będę odradzał. Tacy ludzie jak ty potwierdzają że tasówkarze to złodzieje i oszuści.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Chamstwo taksówkarza

U nich to standard. Złotówa zawsze oszuka, okradnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Samochód z komisu - czy warto? (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada auto z komisu? Jak wam się one sprawują? Jakie są wasze doświadczenia?...

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Najtańsze oc dla... gdzie? (84 odpowiedzi)

Witam Posiadam prawko od roku i kilku mies., mój brat od 2 mies. ja jestem właścicielem...