NUDA! Nie warto, nie polecam. Dyskoteka dla młodzieży. Zero klimatu! Kiepska muzyka!

CENY: powalające. Piwo 8zł 0,33 . Szok ale wiadomo gdzie się idzie. Wstęp drogi ale najdziwniejsze, rezerwacja stolika płatna i nie zwrotna. Bywam w wielu klubach i nigdzie nie spotkałam się z praktyką zagarniania kasy za rezerwację.
WYSTRÓJ: po takiej reklamie i opiniach spodziewam się wystroju jakiego nigdy jeszcze nie widziałam i co... Nic, wielkie rozczarowanie, nawet nuda. Nic specjalnego. Świetlne słupy ok. ale w jednym klubie są słupy, w innym świetlna podłoga, a w innym świetlna ściana. Tak już jest, że każdy klub jest inny ale tu spodziewałam się, że oczy mi wyjdą na wierzch, a dostałam wystrój zwykłej dyskoteki dla małolatów.
KLIMAT:Niestety tu jest jeszcze gorzej. Przetrwam każdy wystrój, byle by klub miał klimat, a tu niestety zero. Fakt, panie huśtają się nad głową ale jakby ich nie było nawet bym nie zauważyła. Dla mnie zupełnie niepotzrebne.
OBSŁUGA:Nieciekawa, kiepska. Pani, która obsługiwała nasz stolik zabrała nam ze stolika dwa piwa, z których wzięliśmy tylko po łyku. Na nasze zarzuty powiedziała, że to niemożliwe i poszła. SUPER! Szczególnie biorąc pod uwagę jego koszt.
MUZYKA:KICHA, NUDA, DNO. Muza dla małolatów z gimnazjum.

Nie mam więcej znaków!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Rzeczywiście piwo kosztuje 8 zł no ale chyba nie jest to taki szok szczególnie w Sopocie . Mam podejrzenia że jednak pani nie była u nas jak deklarowała gdyż dla kobiet 5 czerwca wstęp był wolny a rezerwacja wymaga jedynie zakupienia butelki alkoholu . Obawiam się że celowo ktoś napisał nieprawdziwe informacje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu

Co to za chore bzdury!
Byłam ze znajomymi w piątek na imprezie After Party. Płaciłam za wstęp 10zł tak jak wszystkie moje koleżanki. Faceci 20zł.
Jakie nieprawdziwe informacje, to są oszczerstwa.
Wszyscy moi znajomi są świadkami i placili razem ze mną!
Mieliśmy rezerwację po lewej stronie przy końcu, patrząc od wejścia.
Weszliśmy, pani zaprowadziła nas do góry, dostaliśmy darmową lampkę szampana. Dj grał nudną muzykę, przy której nie szło tańczyć.
Były dwa wieczory panieńskie, panie ze święcącymi rogami na głowie.
Grali panowie na trąbkach. O godzinie ok. 3 wyszliśmy z lokalu.
Jestem jeszcze gorzej zniesmaczona całym clubem niż po wyjściu z niego. Jak można swoich klientów oskarżać o takie rzeczy.
Proszę nie pisać takich głupot, bo to poprostu nieprawda.

Przykro mi się zrobiło i wszystkim gdzie tylko będę mogła, będę odradzała ten club. Muzyka może się nie podobać ale oskarżać kogoś o nieprawdziwe informacje i wmawianie, że wstęp był za darmo, jak nie był jest nie fair.

Pozdrawiam
Monika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

z rozliczeń bramki i rejestu video wynika że tego dnia wstęp dla kobiet był za darmo . Może zaszła pomyłka w dacie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Odpowiedź obiektu

Jaki rejestr kamery?! Żal mi was :D:D:D
Wisi mi co tam myślicie. Nie zależy wam na klientach to nie i tak wystarczająco dużo zarabiacie.
Miałam rezerwację, weszłam, siedziałam z ponad 10 osób. Wszyscy płacili tak samo jak ja, a tu pan na forum pisze, że zaszła pomyłka w dacie. Chyba z waszej strony?!
Nie ważne czasu minęło już sporo i powoli o tej niemiłej nocy zapominam.
Mam tylko nadzieję, że nie będzie mi dane więcej odwiedzić tego lokalu.
A innym bywającym życzę miłej zabawy.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1