Na co złożyliście?

Hej. Jestem ciekawa na co złożyliscie, i ile macie punktów ujednoliconych. Ktoś skladal na energetyke na mechanicznym? :) Jest to moj pierszy wybór... a punktow mam 52... Nie jest to duzo, mam nadzieje, ze sie dostane. Mam znajomego ktory przy 30 punktach ujednoliconych sklada na inzynierie srodowiska, informatyke i gospodarke przestrzenna. No cóż... :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Na co złożyliście?

Ja mam 52 albo 55, nie pamiętam. Złożyłem na AiR na ETI, telekomunikacje i elektrotechnike na EiA :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

transport, ale po dłuższym namyśle i przeanalizowaniu programów wybrałem WOIO. Jakoś bardziej mnie przekonuje, a fakt, że każdy tam się dostanie jakoś mnie nie odstrasza, bo nie znaczy to o niskim poziomie, prawda ;)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez wybralam WOIO, ale na drugim miejscu :) Slyszalam, ze studia na WOIO wcale do łatwych nie należą. ;)

a na 1 transport na WILIŚ?

Nie... :) 1.energetyka na mechanicznym 2. energetyka na WOIO

a to chyba nie ma znaczenia, bo i tak wszystkie się odbywają na początku na WOIO, a na 3 roku pewnie jest mniej studentów i możesz brać specjalizacje na jakim chcesz :P

Swoją drogą, złożył ktoś na Inżynierię zasobów naturalnych? Ciekawy kierunek się zapowiada, ale nie ma ani programu, ani nic. Nie wiadomo jaka kadra, trochę się bałem, że 1 rok będzie takim królikiem doświadczalnym. No, ale zobaczę, poczekam na program i dokładniejsze info. Jak się okaże OK, to kto wie, może uda się zagadać na początku roku aby się przepisać, o ile takie coś jest możliwe :)