Naciagactwo

Czy zauważył ktoś że gdy jest kolizja drogowa i wzywany policję to zanim przyjedzie policja zawsze po złożeniu pojawia się osoba od w.w warsztatów która nadciąga na naprawę w ich (słabych zresztą) warsztatach? Informowani sa przez policję, ewidentnie. Ludzie zwróćcie na to uwagę. Nie dajcie się manipulować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Naciagactwo: Richert, Jacuk, Pelka

Podobna sytuacja jak kiedyś "skórki" w pogotowiu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do mnie co jakiś czas przychodzą jechowi, co nie znaczy, że mam ich słuchać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadza się. Koleżanka miała kolizję. Nagle pojawił się holownik, który "akurat jechał do warsztatu" i zabrał auto nieświadomej niczego dziewczyny do "Pełki".

Rachunek płacił sprawca z ubezpiecznia, więc teoretycznie nie było problemu, ale kwota - jak na nie największą skalę uszkodzenia - była masakryczna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też miałem kolizje i pojawiła sie pomoc drogowa niby przypadkiem...wtedy nie wiedziałem ze to nie przypadek...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie dawajcie się naciagac na tych kombinatorow. Jakość usług tych warsztatów też pozostawia wiele do życzenia. Ktoś powinien zająć się tym informowaniem przez policje tych warsztatow o kolizjach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...