Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Jakub - opinia (1) Genialna sprawa. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Do tego rzeczowa i... Jakub Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca ! Bardzo Oliwia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam, nauka w przyjaznej atmosferze, instruktorzy w zrozumiały... Natalia
Ania - opinia (1) Fajni ludzie, miła atmosfera, a to bardzo ważne podczas nauki jazdy. Polecam Ania Kamila - opinia (1) Polecam ! Dobrzy instruktorzy, zdałam za 1 razem. Kamila Zuzia - opinia (1) przed chwilą NOWA Bardzo polecam! Miałam wykupione jazdy dodatkowe które... Zuzia Natalia - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Natalia Łukasz Młodzianowski - opinia (1) Trasa którą odbyłem podczas przygotowań do egzaminu pokryła się niemal w 100%... Łukasz Młodzianowski Damian - opinia (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i bardzo przyjaźni instruktorzy.... Damian R - opinia (1) Przed egzaminem na kategorię B automat miałam jazdy dodatkowe z panem... R Zofia Plichta - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z panem Zbyszkiem i panem Jackiem, gdzyby nie oni to... Zofia Plichta Aga D - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy! Profesjonalne... Aga D Kacper - opinia (1) Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu teoria i praktyka za pierwszym... Kacper Marcin - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Polecam każdemu. Marcin Jola - opinia (1) Moc wrażeń. Niski ukłon dla instruktora Pana Mariusza,przedewszystkim za... Jola Żaneta - opinia (1) Polecam ! Jeśli myślicie nad kursem - to tylko nauka jazdy zbyszek... Żaneta Zuzia - opinia (1) Najlepsi instruktorzy, super atmosfera. Zuzia Sławomir - opinia (1) Niesamowita szkoła prawa jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Jacek i... Sławomir Anna - opinia (1) Niesamowita szkółka, Niesamowici Instruktorzy, Niesamowity klimat...... Anna Szymon Woroniecki - opinia (1) Atmosfera bardzo przyjemna zarówno na teorii jak i praktyce. Instruktorzy... Szymon Woroniecki