Zdane dzieki Delcie! (1) Począwszy od miłej pani w biurze, przez porządnego i żywego wykładowce,... Mariusz Charytoniuk Pan Janusz i Pan Rafał (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Speed. Zajęcia z rewelacyjnym... Nikola Dubieńska Szkoła jazdy na "6" (1) Polecam wybór szkoły jazdy SPEED, wykłady z panem Januszem na wysokim... Agnieszka
Egzamin (1) Zdałam wczoraj za 2gim raZem.Z całego serca polecam egzaminatorke Panią... Aga Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Świetnie przeprowadzone wykłady przez Łukasza oraz otrzymane materiały... Ela Egzamin zdany (1) Dokupiłam kilkanaście godz jazdy w L-ce i to był bardzo udany wybór. Dzięki... EwaEwa :) (1) Polecam szkołę super instruktorzy zwłaszcza instruktor Justyna swietna babka... Dominika super)) (1) Zawsze miło i profesjonalnie,zawsze uśmiechnięte Panie potrafiące doradzić vienna Bardzo Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Moim instruktorem był p. Radek. Jestem bardzo... Patryk Polecam wszystkim przyszłym kierowcą!! (1) Polecam OKS JANKAR i pana Dariusza Leszczyńskiego. Jazda upłynęła w miłej,... Adrian Wydrowski Proszę o opinię n/t kierunku technik informatyk (17) Interesuje mnie przekwalifikowanie się, do tego informują, że kierunek za... Kasia Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja, to najlepszy instruktor jakiego poznałam.... Marianna Polecam! (1) Do Viva la vida na język hiszpański trafiłam w tym roku i jestem bardzo... M.E. Kat c+e gorąco polecam szkołę POLDEK (1) Profesjonalne przygotowanie, elastyczne godziny. Duży plus za to że przed... Łukasz odradzam (1) Poziom nauczania - to czytanie notatek, każda osoba mogłaby czytać książkę... Karolina Polecam (1) Zapisałem się na kurs a i b w tej szkole za namową znajomych i efekt jest... Bartek K. najlepsza szkoła w 3miescie! (1) Zdałam za pierwszym razem i to dzięki pani Gosi. Panie w sekretariacie oraz... Alaa Opinia byłej uczennicy. (2) Uczęszczałam do Gimnazjum numer 3 w latach 2005-2008. Niestety, dobrej opinii... PinkiePie Odradzam (2) Dobre wyniki matur pompują ego nauczycieli, podczas gdy każdy bierze jakieś... cześć Nie polecam (2) Podejście szkoły Yamaha do nauki muzyki może i dobre, ale podejście tej... Wojciech