Nie polecam (2) Podejście szkoły Yamaha do nauki muzyki może i dobre, ale podejście tej... Wojciech POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Świetne i profesjonalne podejście, ciekawie... Weronika XV LO czy XIX w Gdańsku? (2) Witam, mam dylemat które liceum wybrać najpierw - XV czy XIX w Gdańsku.... KaMa
TAK! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem więc o czymś musi to świadczyć :)... Ona. pisanie prac (1) Uwaga!!!! przestrzegam przed niby doktorantka z 8 letnim doświadczeniem żal !... Właściwe podejscie sposób przekazywania i nauczania na najwyższym poziomie (2) zaangażowanie instruktorów 100% do tego sposób w jaki przekazują wiedzę i... Michał Polecam (2) Bardzo fajna szkoła robiłem kurs łączony na B i A2 wszytko zdane za pierwszym... Anonimowy Polecam OSK Oliwka - kat. A (1) W OSK Oliwka miałem wykupione tylko kilka godzin. W ciągu tych 5-6 godzin... Przemek Szkola godna polecenia (1) Polecam bardzo szkole osk speed. bardzo dobrZe przygotowuja do egzaminow,... Natalia Kat. A - POLECAM!! (1) B.Polecam nauke ze szkola Elka dla kat.A. Genialny instruktor p. Piotr... Michal Jesteście najlepsi!!! (1) Serdecznie polecam GDprawko i gratuluję takiej szkoły.. Teoria w trybie... Justyna Polecam !!! (1) Pełna profesjonalność a także bardzo miło spędzony czas. Świetne... Ewelina Polecam (1) Do Akademii Prawa Jazdy dotarłam z polecenia wielu osób. I nie żałuję, że tym... Diana Drugi stopień w Sopockiej Szkole Wyższej (2) Zacznijmy od poziomu nauczania, wysoki i bardzo profesjonalny, uczą... Mirek Kulewicz Polecam (1) Polecam w 100%.Profesjonalizm i miła atmosfera. Kursant Duża, fajna szkoła (1) Skończył ją mój mąż, kończy syn. Właściwie nie kończy bo się okazało, że... Agnieszka Beznadzieja (3) Poziom nauczania jest bardzo słaby, wiele osób, które ukończyły tą szkołę... Absolwent Super przygoda !!!! (1) Zdałem za 2 razem przez swoją głupote, ale byłem bardzo dobrze... Daniel Świetna szkoła jazdy Polecam!!! (1) Jeżeli ktoś ma opory przed prowadzeniem auta, to w tej szkole się ich... Sylwia J.D. Bardzo dobre przedszkole (1) Świetne przedszkole, zaangażowane nauczycielki, znam przedszkole od 6 lat... Rodzic